Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ραϊόλα: “Μένει στην Ντόρτμουντ ο Χάαλαντ”
Ντόρτμουντ

Ραϊόλα: “Μένει στην Ντόρτμουντ ο Χάαλαντ”

Την παραμονή του Έρλινγκ Χάαλαντ προανήγγειλε ο γνωστός ατζέντης, βάζοντας τέλος στα σενάρια μεταγραφής του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

21.03.2020 | 15:25

Μπορεί να βρίσκεται μόλις για λίγους μήνες στο Ντόρτμουντ, αλλά οι εμφανίσεις του Χάαλαντ τον έχουν κάνει περιζήτητο. Ο Νορβηγός έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο και ήδη κορυφαίες ομάδες τον… γλυκοκοιτάζουν. Μία εξ’ αυτών είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προσπαθεί να μαζέψει ό,τι καλύτερο κινείται σε νεαρές ηλικίες.

Μετά και τις δηλώσεις του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, υπήρξαν αρκετά σενάρια που τον ήθελαν να μετακομίζει στην Μαδρίτη. Άλλωστε, είναι γνωστός για τις… φιτιλιές που βάζει σκοπίμως ώστε δημιουργείται ντόρος γύρω από τους πελάτες του.

Δεν το κουνάει ο Χάαλαντ. Ακόμα…

Μιλώντας στην Marca, ο Ραϊόλα αναφέρθηκε στο μέλλον του πελάτη του το οποίο για την ώρα είναι στην γερμανική ομάδα:

“Θα πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται. Θα παραμείνει στην Ντόρτμουντ για όσο χρειαστεί. Είναι σπουδαίος παίκτης. Είναι διασκεδαστικός στο μάτι και βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι. Κανείς δεν περίμενε να προσαρμοστεί τόσο καλά σε μία ομάδα σαν την Ντρόρτμουντ”, ήταν το σχόλιο του  γνωστού μάνατζερ.

Ο Χάαλαντ είναι στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς τον βλέπουν για τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μπενζεμά. Πολλοί λοιπόν θεώρησαν ότι ο Ραϊόλα θα προσπαθήσει να πάει τον πελάτη του στους “μερένχες” το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως όλα δείχνουν όμως οι Μαδριλένοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

Άλλωστε, ο Γάλλος επιθετικός ακόμα… τραβάει, οπότε ίσως θα ήταν καλό να αφήσουν στην Γερμανία για έναν χρόνο χρόνο ακόμα στον νεαρό άσο. Είναι πιθανό πως θα τον πάρουν πιο ακριβά, αλλά σίγουρα θα είναι και πιο “ψημένος” για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των οπαδών της ομάδας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version