ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τότεναμ

Η στήριξη του Αλντερβέιρελντ σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ο Αλντερβέιρελντ προχωρά σε δωρεά τάμπλετ σε γιατρούς και νοσηλευτές, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούν λόγω της πανδημίας

Η στήριξη του Αλντερβέιρελντ σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ο Τόμπι Αλντερβέιρελντ αναγνωρίζει τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές και προχωρά σε μια αξιέπαινη κίνηση.

Όπως ανακοίνωσε μέσω twitter, ο αμυντικός της Τότεναμ θα κάνει δωρεά πολλών τάμπλετ στα νοσοκομεία, προκειμένου όλο το ιατρικό προσωπικό να μπορεί να επικοινωνεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Έτσι, ο Βέλγος αμυντικός δείχνει το παράδειγμα σε όσους ανθρώπους έχουν την οικονομική δυνατότητα για να βοηθήσουν σε αυτή την πραγματικά κρίσιμη συγκυρία.

Tottenham defender Toby Alderweireld

Τα λόγια του Αλντερβέιρελντ

“Ελπίζω όλος ο κόσμος να ακολουθεί τις οδηγίες της κυβέρνησης. Όλοι πρέπει να συμμορφωθούμε για να σταματήσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού. Ο ιός δημιουργεί πολλές ανάγκες, πολλές δυσκολίες. Μία από αυτές είναι η έλλειψη της προσωπικής επαφής.

Άνθρωποι που νοσούν δεν μπορούν να δουν τους φίλους τους και την οικογένειά τους. Έτσι, το πλάνο μου είναι να δωρίσω τάμπλετ στα νοσοκομεία. Έτσι, οι άνθρωποι θα μπορούν να μιλούν μέσω κάμερας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω ολοκληρώσω αυτή την κίνηση”.

Ο Βέλγος έκλεισε το βίντεό του καλώντας όποιον είναι σε θέση να προσφέρει βοήθεια, να το πράξει.

“Όποιος μπορεί να βοηθήσει, παρακαλώ να το κάνει! Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μπορούμε να βγούμε πιο δυνατοί από ποτέ. Παρακαλώ μείνετε ασφαλείς”!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ