ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Το πλάνο της Πρέμιερ Λιγκ που τα χωράει όλα

Η Πρέμιερ Λιγκ σχεδιάζει να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού με σκοπό να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν στην ώρα της.

Το πλάνο της Πρέμιερ Λιγκ που τα χωράει όλα

Η επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της ατζέντας των ανθρώπων του αγγλικού ποδοσφαίρου. Το αρχικό σχέδιο ήταν να ξεκινήσει στο πρωτάθλημα στις 3 του Απρίλη. Ωστόσο, η εξάπλωση του ιού έφερε νέα αναβολή για τα τέλη Απρίλη. Οι εξελίξεις, όμως, δείχνουν ότι ούτε αυτό θα καταστεί δυνατό. Έτσι, το πιο λογικό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να επανεκκινήσει η Πρέμιερ Λιγκ την 1η μέρα του καλοκαιριού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Telegraph, η πρόταση που εξετάζεται πολύ σοβαρά είναι η επανέναρξη του αγγλικού πρωταθλήματος την 1η του Ιούνη. Σε διάστημα 6 εβδομάδων θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Υπολογίζεται, δηλαδή ότι μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχουμε την τελική βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, οι άνθρωποι του αγγλικού ποδοσφαίρου στοχεύουν να πετύχουν με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Επιθυμούν, δηλαδή, να κατορθώσουν να ξεκινήσει η νέα σεζόν στην ώρα της. Ας σημειωθεί ότι στις 8 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. πρέμιερ

Οι συνέπειες αυτής της επιλογής

Αν τελικά συνεχιστεί η Πρέμιερ Λιγκ την πρώτη του Ιούνη, τότε όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και με τηλεοπτική κάλυψη. Έτσι, θα ικανοποιηθούν οι τηλεοπτικές δεσμεύσεις τόσο για την τρέχουσα όσο και για την επόμενη σεζόν. Παράλληλα, οι ομάδες θα αποφύγουν την οικονομική ζημιά, καθώς θα μπορούν να υπολογίζουν στα πολύτιμα για αυτές τηλεοπτικά έσοδα.

Το πρόβλημα που δημιουργείται σχετίζεται με τους παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 30 Ιούνη. Ειδικότερα, 68 παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ δε θα ανήκουν στις ομάδες τους από την 1η του Ιούλη. Ο Γουίλιαν της Τσέλσι και ο Βερτόνχεν της Τότεναμ είναι 2 από αυτούς. Οι σύλλογοι, πάντως, έχουν τη δυνατότητα της επείγουσας ανανέωσης συμβολαίου για 28 ημέρες με την προϋπόθεση ότι θα συμφωνήσει και ο παίκτης. Ευτυχώς, οι σύλλογοι θεωρούν ότι για 2 επιπλέον εβδομάδες μπορούν να βρουν τη χρυσή τομή με τους ποδοσφαιριστές τους. Παράλληλα, η FIFA υποσχέθηκε να βρει λύση σε τέτοιου είδους προβλήματα, κάτι που ενθαρρύνει τη λύση που προτείνει η Πρέμιερ Λιγκ για την ολοκλήρωση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ