ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Αυτές είναι οι υπερομάδες που μας… στέρησαν!

Ο Βασιλιάς έψαξε και βγάζει στην σέντρα τις ομάδες εκείνες που είχαν μία ευκαιρία για να φτιάξουν ομάδες- φωτιά, αλλά τελικά την... έσβησαν μόνες τους.

Αυτές είναι οι υπερομάδες που μας… στέρησαν!

Άλλες είχαν ανάγκη. Άλλες έλλειψη υπομονής. Άλλες απλά… δεν είχαν άλλη επιλογή!

Όλες όμως οι παρακάτω ομάδες έχασαν μία μοναδική ευκαιρία να είναι από αυτές που θα μας απασχολούσαν τακτικά.

Αλλά είπαμε, προτίμησαν ή αναγκάστηκαν, να πουλήσουν τα κομμάτια που θα έφτιαχναν ένα πολύ όμορφο παζλ.

Ο Βασιλιάς σας παρουσιάζει λοιπόν έξι ομάδες που μας άφησαν να σκεφτόμαστε το “τι θα έκαναν εάν”:

Σαουθάμπτον

Τουλάχιστον ομάδα πεντάδας θα ήταν η Σαουθάμπτον όπως την βλέπουμε στο χαρτί. Αν την άφηνε κυρίως η Λίβερπουλ δηλαδή. Δίνοντας στους “ρεντς” τους Φαν Ντάιχ και Σανέ, οι “Άγιοι” έχασαν τους ηγέτες τους. Παίκτες που τώρα είναι στο τοπ10 της Ευρώπης.  Θα τους πλαισίωναν μετάξυ άλλων οι Τάντιτς, Τσάμπερλεϊν και Μπέιλ (Γκάρεθ θα θέλαμε να δείξεις περισσότερη όρεξη, για την ομάδα των παιδικών σου χρόνων παίζεις). Και στον πάγκο θα είχε Γουόλκοτ, Σοάρες και Κλάιν για τα ρεπά των βασικών.

Άγιαξ

Μία ομάδα με πολύ ταλέντο παρουσιάζει, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, ο Άγιαξ. Με τους τα μπαρουτοκαπνισμένα αστέρια Σουάρεζ και Ιμπραΐμοβιτς να ηγούνται. Πίσω τους στην μεσαία γραμμή οι Τάντιτς, Έρικσεν, Ζίγιες και Ντε Γιονγκ, ενώ και η άμυνα θα ήταν εξίσου ποιοτική. Αυτός ο Αίαντας θα ήταν ικανός για τα πάντα. Σίλενσεν και Ντε Μπεκ δυστυχώς κόβονται για λίγο από την 11άδα του Άγιαξ.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Με μπροστάρη το πιο λαμπερό κόσμημα που έβγαλε ποτέ η ακαδημία της θα πορευόταν η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ο Κριστιάνο θα δέσποζε στην επίθεση της πορτογαλικής ομάδας. Στα φτερά της θα είχε Κουαρέσμα και Ποντένσε. Ασφαλώς και πίσω τους θα είναι ο Φερνάντες ο οποίος διαπρέπει στην Αγγλία. Δυνατή μοιάζει και η άμυνα με τους Ματιέ και Ακιούνια να είναι οι μόνοι από την τωρινή ομάδα που κρατάνε και την θέση τους. Περισσεύουν και μένουν εκτός οι Ζέλσον Μαρτίνς, Νάνι και Μπας Ντοστ.

Μονακό

Μονακό

Ομάδα που μοιάζει να είναι όσα βάλουμε κι όσα φάμε. Γεμάτη με αστέρια μπροστά. Εμπαπέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Μαρσιάλ θα έρχονται πίσω από τον φετινό πρώτο σκόρερ της, Μπεν Γιεντέρ. Στο κέντρο θα παλέψουν και θα βρουν θέση οι Τιλεμανς και Φαμπίνιο. Βέβαιο στην άμυνα μπάζει λίγο η Μονακό. Εντάξει όμως ελπίζουμε να μην χρειαστεί να φθάσει η μπάλα εκεί. Ζέμερσον και Γκλικ αποδεικνύουν και φέτος ότι δεν είναι και… μπετό μπροστά από τον Σούμπασιτς. Πληρέστατος είναι ο πάγκος με Καρασκό, Κοντόγκμπια, Λεμάρ, Μουτίνιο και Μπακαγιόκο.

Μπενφίκα

Μπεενφίκα

Μία ακόμα πορτογαλική ομάδα στην λίστα μας. Τα ταλέντα που περάσαν από τις τάξεις της Μπενφίκα είναι αναρίθμητα. Ντι Μαρία, Μπερνάρντο Σίλβα και Ζοάο Φέιλξ θα έπαιζαν πίσω από τον Ραούλ Χιμένεθ, σε μία τετράδα-φωτιά. Ο άξονας του κέντρου είναι επίσης δυνατός, ενώ στα μετόπισθεν οι Γκαράι και Γκριμάλντο είναι οι μόνοι που παραμένουν από την τωρινή ομάδα. Αναπληρωματικός τερματοφύλακας θα είναι αναγκαστικά ο Έντερσον, καθώς βασικός είναι ο Όμπλακ. Από τον πάγκο θα έρχονται και οι Ροντρίγκο, Γκέδες, Ροντρίγκο, Γιόβιτς και Κανσέλο (προτιμήθηκε ο Σεμέδο που έπαιξε παραπάνω στους “αετούς”).

Τσέλσι

Τσέλσι

Εδώ λοιπόν στερηθήκαμε μία υπερομάδα! Διότι η Τσέλσι σαμποτάρισε την συνύπαρξη δύο εκ των κορυφαίων παικτών της Πρέμιερ. Κέβιν Ντε Μπρόινε και Μοχάμεντ Σαλάχ πέρασαν από τους “μπλε”, αλλά δεν δεν πήραν τις ευκαιρίες τους και τώρα διαπρέπουν αλλού. Μαζί με τους Αζάρ και Λουκάκου θα έφτιαχναν μία επίθεση που πετάει φλόγες. Πίσω τους, οι Καντέ και Ζορζίνιο θα έκαναν όλη την βρώμικη δουλειά, σε μία ομάδα που τρομάζει τον οποιοδήποτε. Στα μετόπισθεν θα επέστρεφε ο Κουρτουά, με τους υπολοίπους να παραμένουν ίδιοι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ