Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επανέρχεται για Γκοντίν η Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επανέρχεται για Γκοντίν η Γιουνάιτεντ

Τον Ντιέγκο Γκοντίν βάζει και πάλι στο στόχαστρο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ένα χρόνο μετά την αποτυχημένη προσπάθειά του να τον φέρει στο Ολντ Τράφορντ.

23.03.2020 | 14:34

Στο στόχαστρο των “κόκκινων διαβόλων”είναι και πάλι ο Ντιέγκο Γκοντίν. Ο Ουρουγουανός είχε δεχθεί πρόταση συνεργασίας και πέρυσι από την αγγλική ομάδα, αλλά προτίμησε την Ίντερ. Ένα χρόνο μετά όμως τα πράγματα φαίνεται πως δεν πήγαν καλά για τον ίδιο στο Μιλάνο και αναζητεί τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Μάλιστα, οι συνθήκες είναι αρκετά πιο ευνοϊκές  για τον Σόλσκιερ, ώστε να φέρει επιτέλους τον εκλεκτό του στο Μάντσεστερ.

Ο Νορβηγός μπορεί πλέον να αισιοδοξεί

Η παρουσία του Γκοντίν στην Ίντερ δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Αντόνιο Κόντε. Ο 34χρονος αμυντικός δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο σύστημα του προπονητή του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και οι εμφανίσεις του ήταν μέτριες. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της σεζόν έχασε την θέση του στην βασική 11άδα από τον 20χρονο Αλεσάντρο Μπαστόνι.

Αυτά τα δεδομένα δίνουν βάσιμες ελπίδες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην προσπάθειά τους να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Ο τεχνικός της ομάδας θα προσπαθήσει και πάλι να εντάξει τον Ουρουανό διεθνή στο ρόστερ, γιατί πιστεύει πως μπορεί να τον αξιοποιήσει καλύτερα από τον Ιταλό συνάδελφό του.

Θέλει άλλωστε να προσθέσει έναν έμπειρο στόπερ στην σχετικά άπειρη οπισθοφυλακή του. Ο Γκοντίν θεωρείται λοιπόν ο πλέον κατάλληλος και αναμένεται να γίνει σύντομα κίνηση για την απόκτησή του.. Μπεϊλί και Λίντελοφ είναι μεν ταλαντούχοι, αλλά ο Σόλσκερ θέλει να ταιριάξει τον Μαγκουάιρ με έναν πιο “ψημένο” παίκτη. Παράλληλα, η παρουσία του και οι συμβουλές του θα είναι ευεργετικές για τους νεώτερους συμπαίκτες του, οι οποίοι θα είναι πιο έτοιμοι να τον διαδεχθούν.

Πάντως και για τον ίδιο η προοπτική της αγγλικής ομάδας είναι πιο δελεαστική φέτος. Η Γιουνάιτεντ δείχνει να επανέρχεται στον σωστό δρόμο και είναι αρκετά πιθανή η επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς. Ο Γκοντίν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο και δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στο Ολντ Τράφορντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version