Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί θέλει να αγοράσει και να πουλήσει… άμεσα σε ιταλική ομάδα τον Ικάρντι!

Στην Παρί Σεν Ζερμέν έχουν καταστρώσει ένα... σχέδιο προκειμένου να φέρουν τον Μίραλεμ Πιάνιτς στο Παρίσι!

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταστρώσει ένα.. μεγαλοπρεπές πλάνο για τον Μαόυρο Ικάρντι!

Ο Μάουρο Ικάρντι ήθελε να αποχωρήσει.. διακαώς από την Ίντερ. Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε πρόταση για τον δανεισμό του και ο έμπειρος άσος βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στο Παρίσι. Ωστόσο ο δανεισμός του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι Παριζιάνοι μπορούν να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς!

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφορούσε έντονα η φήμη πως η Παρί δεν θα κάνει χρήση αυτού του όρου. Όμως σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Γαλλία, οι Παριζιάνοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι, έχοντας όμως έναν… απώτερο σκοπό.

Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι θα δώσουν 70 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Ικάρντι. Ωστόσο, όπως θα έρθει στο Παρίσι… τόσο γρήγορα και θα αποχωρήσει, καθώς οι Παριζιάνοι θα τον κάνουν… πάσα στην Γιουβέντους, η οποία και ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή!

Στόχος των πρωταθλητών Γαλλίας είναι να γίνει ανταλλαγή των Ικάρντι-Πιάνιτς! Η Παρί έχει εκδηλώσει εδώ και μήνες το ενδιαφέρον της για τον Βόσνιο μέσο.

Πάντως να τονίσουμε πως η Ίντερ.. έχει βάλει έναν ειδικό όρο σε όποια ομάδα προχωρήσει στην αγορά του Ικάρντι! Ποιος θα είναι αυτός;

Αν η ομάδα που αποκτήσει τον Αργεντινό προχωρήσει σε άμεση πώληση του σε άλλη ιταλική ομάδα. Τότε θα πρέπει να δώσει επιπλέον 15 εκατ. στους «νερατζούρι»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ