ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“Όλοι ξέραμε ότι ο Σεσκ πέταξε την πίτσα στον Σερ Αλεξ”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Τζάστιν Χόιτ, αναφέρθηκε στην περίφημη μάχη του μπουφέτ και την πίτσα που πέταξε ο Φάμπρεγκας στον Σερ Άλεξ.

“Όλοι ξέραμε ότι ο Σεσκ πέταξε την πίτσα στον Σερ Αλεξ”

Έχουν περάσει 15 χρόνια από την περίφημη μάχη του μπουφέ που είδε τον Φάμπρεγκας να εκσφενδονίζει μία πίτσα προς το πρόσωπο του Φέργκιουσον. Το συμβάν έλαβε χώρα στο τούνελ του “Ολντ Τράφορντ” μετά την ήττα της Άρσεναλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0. Η συγκεκριμένη ήττα έβαλε τέλος στο αήττητο των “κανονιέρηδων”, οι οποίοι είχαν τεράστια παράπονα από τη διαιτησία. Έτσι, μετά το τέλος της αναμέτρησης ξεκίνησε ένας καυγάς στο τούνελ, στον οποίο συμμετείχαν σχεδόν άπαντες. Ακόμα και ο Αρσέν Βενγκέρ ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Φαν Νιστερλόι, αναγκάζοντας τον Φέργκιουσον να επέμβει.

Το κερασάκι στην τούρτα σε εκείνη τη διαμάχη, όμως, είχε πρωταγωνιστή τον Σεσκ Φάμπρεγκας. Ο Ισπανός μέσος δεν είχε αγωνιστεί σε εκείνο το παιχνίδι και ήταν από τους πρώτους που κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια. Εκεί υπήρχαν πίτσες που περίμεναν τους παίκτες και άρπαξε ένα κομμάτι, καθώς πεινούσε. Όταν άκουσε φωνές έξω από τα αποδυτήρια έτρεξε με την πίτσα στο χέρι να δει τι συμβαίνει. Ανήμπορος να τα βάλει με παίκτες, όπως ο Ρόι Κιν ή ο Ρίο Φέρντιναντ, αποφάσισε να πετάξει το κομμάτι της πίτσας που κρατούσε. Για κακή του τύχη αυτό κατέληξε στο πρόσωπο του Σερ Άλεξ. Επί χρόνια δεν ήταν βέβαιο ποιος ήταν ο δράστης της συγκεκριμένης ενέργειας. Ωστόσο, πρόσφατα ο Φάμπρεγκας παραδέχτηκε την ενοχή του. πίτσα

“Όλοι γνώριζαν τον δράστη”

Φτάνοντας στο παρόν ένας πρώην άσος της Άρσεναλ, ο Τζάστιν Χόιτ, θυμήθηκε το περιστατικό. Μιλώντας στο Goal.com ο νυν παίκτης της Μαϊάμι FC υποστήριξε ότι άπαντες γνώριζαν ποιος πέταξε την πίτσα.

“Άναψαν τα αίματα. Πάντα είχαμε αντιπαλότητα με την Γιουνάιτεντ. Αυτά τα παιχνίδια ήταν πάντα τόσο έντονα. Είδα μία πίτσα αλλά δεν είδα ότι κατέληξε στον Σερ Άλεξ. Απλά θυμάμαι να κοιτάζω τις αντιδράσεις όλων μας. Μετά κανείς δε μπορούσε να το πιστέψει. Όλοι είχαν μείνει άναυδοι βλέποντας να εκσφενδονίζεται μία πίτσα. Όλα τα συναισθήματα, όμως, έβγαιναν στην επιφάνεια. Όλοι πήγαιναν μπρος και πίσω την ώρα που ήταν παρούσα και η ασφάλεια. Όλοι κατηγόρησαν τον Άσλει Κόουλ εκείνη τη στιγμή αλλά δεν ήταν αυτός. Όλοι γνωρίζαμε ότι το έκανε ο Σεσκ αλλά κανείς δεν το είπε γιατί δεν υπήρχαν και πολλά να σχολιάσεις. Οι περισσότεροι ήταν απογοητευμένοι με την ήττα παρά ασχολούνταν με την πίτσα. Στο τέλος όλοι γελάγαμε με το περιστατικό”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ