ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ακόμα ένα ταλέντο κοιτάζει ο Λάμπαρντ

Τον ταλαντούχο διεθνή άσο της Γουέστ Χαμ θέλει να φέρει στο Σταμφορντ Μπριτζ ο Φρανκ Λάμπαρντ, προλαβαίνοντας τον ανταγωνισμό από το Μάντσεστερ.

Ακόμα ένα ταλέντο κοιτάζει ο Λάμπαρντ

Στροφή 180 μοιρών έχει κάνει η Τσέλσι τα τελευταία χρόνια. Με την απαγόρευση μεταγραφών που της υποβλήθηκε πέρυσι, ο Φρανκ Λάμπαρντ στράφηκε στην νέα γενιά των “μπλε” κι εμπιστεύθηκε τα παιδιά της ακαδημίας τους. Εφόσον λοιπόν τον έβγαλαν… ασπροπρόσωπο, ο Άγγλος τεχνικός θέλει να ενισχύσει τον νεανικό κορμό της ομάδας, με ένα ακόμα πολύ μεγάλο ταλέντο.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον Ντέκλαν Ράις. Ο ταλαντούχος αμυντικός μέσος της Γουέστ Χαμ έχει εντυπωσιάσει την φετινή σεζόν κι έχει αποδείξει ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Λάμπαρντ

Ο ανταγωνισμός για τον παίκτη και που ποντάρει η Τσέλσι

Ασφαλώς και ο παίκτης έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων των μεγάλων της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σόλσκιερ στέλνει συχνά σκάουτερ στα παιχνίδια του και γενικά παρακολουθεί στενά την εξέλιξή του. Επίσης, η συμπολίτισσα Σίτι έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον, καθώς ο Πεπ εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του παίκτη.

Ο Λάμπαρντ λοιπόν θα έχει ανταγωνισμό στην προσπάθειά του να κάνει δικό του τον Ντέκλαν Ράις. Πάντως έχει και δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Ο διεθνής άσος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι, οπότε ξέρει την ομάδα, ενώ είναι και κολλητός φίλος του Μέισον Μάουντ.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια οι “μπλε” δεν φοβούνται να ρίξουν στα βαθιά τα νεαρά ταλέντα της ομάδας. Αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον παίκτη της Γουέστ Χαμ. Ο Ράις θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά θέλει να είναι σε μία ομάδα που θα έχει ενεργό ρόλο. Αυτό λοιπόν είναι πιο πιθανό να γίνει στην Τσέλσι.

Από την μεριά τους τα “σφυριά” περιμένουν μία πολύ καλή πρόταση ώστε να αφήσουν τον 21χρονο. Άλλωστε, η αξία του είναι στα 55 εκατομμύρια ευρώ και συνεχώς αυξάνεται. Το συμβόλαιό του επίσης λήγει το 2024 (με οψιόν για την ομάδα για συν 1), οπότε η θέση της Γουέστ Χαμ στις διαπραγματεύσεις είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ