ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτ

Ζωηρό είναι το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Εμερίκ Λαπόρτ, με τον Κίκε Σετιέν να έχει τον Γάλλο στην κορυφή της λίστας του.

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτ

Επίσημο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει οι “μπλαουγκράνα” για τον αμυντικό της Σίτι. Οι Καταλανοί έχουν τον παίκτη στην λίστα τους από τότε που αγωνιζόταν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Όμως, οι “πολίτες” ήταν αυτοί που έδωσαν στους Βάσκους τα οικονομικά ανταλλάγματα που ζητούσαν κι έφεραν τον Λαπόρτ στο Έτιχαντ.

Τώρα όμως το μέλλον του παίκτη είναι αμφίβολο στο Νησί. Ο αποκλεισμός της Σίτι από την Ευρώπη θα τον φέρει κοντά στην έξοδο και η Μπαρτσελόνα καραδοκεί. Λαπόρτ

Από τους πρώτους που θα φύγουν

Όπως γράφεται στην Αγγλία, ο Γάλλος αμυντικός θα είναι από τους πρώτους που θα ζητήσουν να φύγουν, εάν τελικά ισχύσει η ποινή της ομάδας. Ο 25χρονος άσος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Καταλανών και είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Καταλονία για τους “μπλαουγκράνα“.

Από την μεριά τους οι άνθρωποι της ομάδας, δείχνουν να στηρίζουν τον Λενγκλέ, αλλά εάν ο Λαπόρτ γίνει διαθέσιμος είναι δεδομένο πως θα κάνουν την κίνησή τους. Ο παίκτης αρέσει πολύ στον Σετιέν, ο οποίος εκτιμάει πολύ τις ικανότητές του. Πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ και στην άμυνα, αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού, καθώς είναι από τους αμυντικούς που ξεχωρίζουν σε αυτό τον τομέα.

Πάντως, η Σίτι θα αξιώσει ένα ιδιαίτερα ψηλό ποσό για την παραχώρησή του. Άλλωστε, μόλις πριν δύο χρόνια έδωσε 65 εκατ. για την απόκτησή του. Πλέον, η αξία του είναι στα 75 εκατ. και κάπου εκεί θα είναι και η τιμή παραχώρησης του. Σίγουρα, η τιμωρία θα την αναγκάσει να είναι κάπως πιο διαλλακτική στην στάση της. Αλλά είναι βέβαιο πως δεν θα δεχθεί να τον δώσει αν δεν έχει σημαντικό κέρδος.

Υπενθυμίζεται πως ο Λαπόρτ έχασε το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν λόγω τραυματισμού. Πρόλαβε δηλαδή να παίξει μόλις σε 8 ματς την φετινή σεζόν. Όμως, η Μπάρτσα τον έχει στην λίστα της εδώ και χρόνια και πιστεύει ότι θα επιστρέψει στο ίδιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ