ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Το πλάνο της Ρεάλ Μαδρίτης για Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο εκλεκτός του Ζιντάν για την επίθεση των "μερένχες" και η διοίκηση ήδη σχεδιάζει πως θα τον κάνει κάτοικο Μπερναμπέου.

Το πλάνο της Ρεάλ Μαδρίτης για Χάαλαντ

Την απόκτηση ενός επιθετικού που θα έχει εύκολο το γκολ επιθυμεί ο Ζιζού και πρώτος στο στόχαστρο είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ.  Ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι λείπει από την ομάδα ένας παίκτης που θα κάνει την δουλειά που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο αντικαταστάτης του άλλωστε, ο Έντεν Αζάρ, δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του στην ισπανική πρωτεύουσα. Βέβαια, ακόμα και στα καλύτερά του ο Βέλγος δεν ήταν ποτέ ο παίκτης που έδινε γκολ στην ομάδα του. Αντίθετα, πάντα μοίραζε ασίστ στο καθαρό εννιάρι που έπαιζε δίπλα του.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτεται και ο Ζιντάν. Με τον Μπενζεμά να παίζει πιο πολύ σαν “ψευτοεννιάρι”, φοβάται πως η συνεργασία του με τον Βέλγο θα είναι προβληματική. Για τον λόγο αυτό έχει στραφεί στην αγορά για ένα καθαρόαιμο φορ και η Marca αναφέρει πως ο εκλεκτός του είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Χάαλαντ

“Κι όταν όλα τελειώσουν, η Ρεάλ θα κοιτάξει για ένα 9άρι. Ο Χάαλαντ είναι το φαβορί”

Ο Νορβηγός άσος έχει πείσει με την έως τώρα παρουσία του ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στο υψηλότερο επίπεδο. Οι εμφανίσεις του την φετινή σεζόν με Σάλτσμπουργκ και Ντόρτμουντ ήταν άλλωστε εντυπωσιακές και με πολλά γκολ.

Ο Γάλλος λοιπόν πιστεύει πως ο νεαρός άσος είναι αυτό που χρειάζεται η επιθετική του γραμμή. Η Ρεάλ έχει πολλούς δημιουργούς, αλλά στερείται τον παίκτη που θα τελειώνει τις φάσεις. Για τον λόγο αυτό ο Ζιντάν θέλει τον Νορβηγό επιθετικό, καθώς θεωρεί πως θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Βέβαια, πιστεύει πως και για τον ίδιο τον παίκτη οι “μερένχες” είναι ο ιδανικός προορισμός. Ο τεχνικός του συλλόγου είναι έτοιμος λοιπόν να του παρουσιάσει το πλάνο που έχει για τον ίδιο και την αξιοποίησή του. Άλλωστε, ο Χάαλαντ έχει τονίσει πως θα εξετάσει ενδελεχώς την επόμενη κίνησή του και αν δεν πειστεί ότι θα έχει ενεργό ρόλο στην Ρεάλ, δεν πρόκειται να δεχθεί την πρότασή της.

Παράλληλα, η διοίκηση των Μαδριλένων έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να δημιουργήσει χώρο για τον 19χρονο άσο. Για τον λόγο αυτό έχει κάνει γνωστό πως παραχωρεί τους Μαριάνο και Γιόβιτς, με τον Σέρβο να παραχωρείται ως δανεικός για αρχή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ