Μίλαν

Δυσαρεστημένος… με τον Γκαζίδη ο Ιμπραΐμοβιτς!

Οι αποφάσεις του Ιβάν Γκαζίδη έχουν προκαλέσει τον εκνευρισμό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν βλέπει με καλό μάτι τα όσα κάνει ο Ιβάν Γκαζίδης στην Μίλαν…

Η έλευση του Ιβάν Γκαζίδη στην Μίλαν πριν από λίγους μήνες έφερε έναν.. άλλον αέρα σε ολόκληρο τον σύλλογο. Ο προγραμματισμός και η συνολική λειτουργία της ομάδας ανέβηκαν επίπεδο, κάτω υπό τις οδηγίες του Γκαζίδη.

Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες τεχνικός διευθυντής της Μίλαν έχει… ξαφνιάσει με τις αποφάσεις του. Συγκεκριμένα η απόφαση του να λύσει την συνεργασία με τον Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, έχει προκαλέσει αρκετά αρνητικά σχόλια. Από την άλλη φαίνεται να έχει ήδη αποφασίσει και την αποχώρηση του Μαλντίνι…

Αυτές του οι πράξεις όμως έχουν δυσαρεστήσει τον μεγάλο σταρ των «ροσονέρι», τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός έχει εκνευριστεί με τα όσα απρόοπτα γίνονται στον σύλλογο τον τελευταίο καιρό. Μέσα της Ιταλίας αναφέρουν πως ο τρόπος που λειτουργεί ο Γκαζίδης δεν αρέσει καθόλου στον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος είχε καλή σχέση με τους Μαλντίνι και Μπόμπαν.

Έτσι φαίνεται πως αυτό έχει μειώσει αισθητά τις ελπίδες παραμονής στο Μιλάνο μετά το τέλος της σεζόν. Να θυμίσουμε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Το αν καταφέρει ο ίδιος ο Γκαζίδης να του αλλάξει μυαλά και τον πείσει να παραμείνει είναι μια άλλη παράμετρος, που όμως δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ