Άρσεναλ

“Κεραυνοί” Φάμπρεγκας : “Για αυτό έφυγα από την Άρσεναλ το 2011” !

Εννιά χρόνια μετά, ο Σεσκ Φάμπρεγκας ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν να αφήσει την Άρσεναλ για χάρη της Μπαρτσελόνα

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν να αφήσει την Άρσεναλ το 2011. Ο τότε αρχηγός των “κανονιέρηδων” πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, καθώς δεν έβλεπε ιδιαίτερη προοπτική στην ομάδα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, μόνο δύο παίκτες εκείνου του ρόστερ βρίσκονταν στο ίδιο επίπεδο με εκείνον.

Αναλυτικά τα λόγια του Φάμπρεγκας

“Ήμουν ο αρχηγός, ένιωθα πάντα μεγάλη πίεση στους ώμους μου. Έπρεπε να ηγηθώ της ομάδας για να κατακτήσει κάποιο τίτλο. Έδωσα τα πάντα. Κάποιες φορές μετά από ήττες, πήγαινα σπίτι μου και ξέσπαγα σε κλάματα.

Υπέφερα πραγματικά. Κάποια βράδια δεν κοιμόμουν καν. Και τρελαινόμουν όταν ήμασταν στο πούλμαν και άκουγα κάποιους συμπαίκτες μου να γελούν και να σκέφτονται πού θα πάνε το βράδυ.

Αυτό συνέβαινε για αρκετά χρόνια. Σε κάποια ματς παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο και το διασκέδαζα, όμως ήταν τέτοια η πίεση που πολλές φορές ένιωθα μοναξιά. Image result for van persie nasri fabregas

Ειδικά τα τελευταία 2-3 χρόνια, ένιωθα ότι μόνο ο Φαν Πέρσι και ο Νασρί ήταν στο επίπεδό μου. Δεν το λέω υπεροπτικά, ήταν αυτό που ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Ήταν στο ίδιο επίπεδο με μένα τεχνικά και πνευματικά.

Ήταν δύσκολο για μένα το να δίνω τα πάντα και να μη βλέπω την ομάδα να ενισχύεται. Επίσης, αυτές οι συμπεριφορές κάποιων συμπαικτών μου με οδήγησαν στο να αναζητήσω κάτι καινούριο. Αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα, δεν θα είχα φύγει από την Άρσεναλ το 2011″.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ