Νάπολι

«Μιλανέζικη μάχη» για την υπογραφή του Μίλικ!

Μίλαν και Ίντερ έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Αρκάντιους Μίλικ!

Ο Αρκάντιους Μίλικ θα αποχωρήσει από την Νάπολι το καλοκαίρι και ήδη υπάρχουν αρκετές ομάδες που… ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν!

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Νάπολι, ο Αρκάντιους Μίλικ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τους «παρτενοπέι». Το συμβόλαιο που έχει με τους Ιταλούς έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο δύσκολα θα το εξαντλήσει.

Ο Πολωνός επιθετικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Νάπολι. Έτσι οι Ναπολιτάνοι έχουν δύο επιλογές, είτε θα τον πουλήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, είτε θα τον χάσουν τσάμπα σε έναν χρόνο.

Η απάντηση είναι εύκολη, με την Νάπολι να έχει ήδη βάλει πωλητήριο στον έμπειρο άσο.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα δύο ομάδες της Σέριε Α έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, Ίντερ και Μίλαν αναμένεται να «μονομαχήσουν» προκειμένου να αποσπάσουν τον «ναι» του Πολωνού.

Ωστόσο, υπάρχει μια.. μικρή παράμετρος που δυσκολεύει τα δεδομένα. Ποια είναι αυτή; Ο πρόεδρος της Νάπολι έχει ενημερώσει τις ομάδες που θέλει… 50 εκατ. ευρώ για τον Μίλικ. Αυτό το ποσό ακούγεται εξωφρενικό, καθώς σε ένα χρόνο ο ποδοσφαιριστής θα είναι ελεύθερος!

Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι διαθέσιμη να δώσει αυτό το ποσό για τον 26χρονο επιθετικό. Πάντως αν κυριεύσει η λογική στο τέλος οι «παρτενοπέι» θα αναγκαστούν να χαμηλώσουν τα οικονομικά τους «θέλω»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ