Γιουβέντους

Ο Κιελίνι ακολουθεί το δρόμο… που χάραξε ο Μπουφόν!

Όπως αποκαλύπτουν τα Μέσα της Ιταλίας, ο Κιελίνι θα παραμένει για μια ακόμη σεζόν τουλάχιστον στην Γιουβέντους!

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι έχει ήδη συμφωνήσει με την Γιουβέντους για ανανέωση της συνεργασίας τους..

Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει ριζικά τα πλάνα των ομάδων για την φετινή, αλλά και για την νέα σεζόν. Ωστόσο, σιγά σιγά οι υπερδυνάμεις κυρίως του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου προσπαθούν να προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις.

Η Γιουβέντους είναι μια από αυτές τις ομάδες. Οι «μπιανκονέρι» έδωσαν ήδη τα χέρια με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος θα μείνει στην Γιουβέντους για έναν ακόμα χρόνο. Μια απόφαση που.. μόνο αναμενόμενη δεν ήταν καθώς ο Ιταλός γκολκίπερ είναι πλέον στα 42 του!

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα όμως οι άνθρωποι της Γηραιάς Κυρίας έχουν αποφασίσει να κρατήσουν στο ρόστερ τους τρεις.. αρχηγούς! Τον Μπουφόν, τον Μπονούτσι και φυσικά τον Κιελίνι.

Όσον αφορά τον τελευταίο, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως έχει ήδη συμφωνήσει με τους μπιανκονέρι για επέκταση του συμβολαίου του για μια ακόμη σεζόν, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Να θυμίσουμε πως το υπάρχον συμβόλαιο του Ιταλού με τους πρωταθλητές έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου του τόνισαν πως θα έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα, κάτι που ζήτησε και ο ίδιος.

Να θυμίσουμε πως ο 35χρονος βρίσκεται στο Τορίνο από το 2006, όταν και η Γιουβέντους είχε δώσει μόλις 9 εκατ. ευρώ στην Φιορεντίνα για να τον αποκτήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ