ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Οι πέντε κορυφαίοι χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ

Αυτοί είναι οι πέντε κορυφαίοι αλλά μη έχοντες καταφέρει να σηκώσουν ούτε μία φορά το Τσάμπιονς Λιγκ. Κακό...αλλά δεν μειώνει την αξία τους.

Οι πέντε κορυφαίοι χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η κορυφαία διοργάνωση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και η πιο δίκαιη. Πολλοί ποδοσφαιριστές παγκοσμίου φήμης δεν έχουν καταφέρει ποτέ να σηκώσουν το τρόπαιο με τα μεγάλα αφτιά. Άλλοι έχουν πλησιάσει κοντά και δεν τα έχουν καταφέρει. Άλλοι δεν έχουν καταφέρει καν να το αγγίξουν. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και ειδικά το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ρονάλντο

Ο κορυφαίος όλων της συγκεκριμένης λίστας. Το περίεργο για τον Βραζιλιάνο δεν είναι μόνο ότι δεν έχει πάρει Τσάμπιονς Λιγκ ενώ είναι από τους κορυφαίους στην ιστορία του αθλήματος. Το πιο περίεργο είναι ότι ο Ρονάλντο έχει παίξει σε πάρα πολλές μεγάλες ομάδες – διεκδικήτριες της κούπας και παρόλα αυτά δεν το έχει κατακτήσει ποτέ. Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ρεάλ, Μίλαν. Δεκάδες τρόπαια και όμως, εκείνος δεν έχει κανένα. Οι πέντε κορυφαίοι χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ

Τζιαλουίτζι Μπουφόν

Ο θρύλος της Γιουβέντους έχει φτάσει στην πηγή πολλάκις κι όμως δεν έχει πιει νερό. Έχει κατακτήσει τα πάντα εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ. Το επίσης περίεργο με την περίπτωσή του είναι ότι εκτός από την κλάση του, έχει καριέρα για παραπάνω από 20 χρόνια χωρίς να γευτεί την συγκεκριμένη χαρά. Το καλό για αυτόν είναι ότι θα έχει ακόμα μία ευκαιρία τουλάχιστον.

ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Για την ώρα έχει παίξει σε Αγιαξ, Γιουβέντους, Ιντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Παρί, Γιουνάιτεντ αλλά την κούπα δεν την έχεις σηκώσει. Όσο απίστευτο κι αν είναι ο μεγάλος Σουηδός δεν έχει πάρει ακόμα Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, για πολλούς είναι ο λόγος που ο Ζλάταν δέχεται κριτική καθώς γενικότερα δεν τα πάει καλά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Image

ΦΑΜΠΙΟ ΚΑΝΑΒΑΡΟ

Ο Φάμπιο Καναβάρο, ίσως το καλύτερο στόπερ τα τελευταία 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο ακόμα αναρωτιέται τι έκανε λάθος στην καριέρα του και δε κατάφερε να πάρει ένα Τσάμπιονς Λιγκ. Τουλάχιστον σήκωσε το Μουντιάλ ως αρχηγός της Ιταλίας και είναι ο μόνος αμυντικός με χρυσή μπάλα. Όχι κι άσχημα.

ΕΡΙΚ ΚΑΝΤΟΝΑ

Για πέντε χρόνια ήταν ο απόλυτος ηγέτης της Γιουνάιτεντ. Ηταν ο άνθρωπος ο οποίος την έκανε πραγματικά μεγάλη ομάδα (μαζί φυσικά με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον). Με αυτόν επέστρεψε στους τίτλους στην Αγγλία αλλά χωρίς αυτόν η Γιουνάιτεντ κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 1999 στον απίστευτο τελικό της Βαρκελώνης. Ο Καντονά είχε φύγει από το Μάντσεστερ δύο χρόνια πριν. Δίνοντας την φανέλα με το «7» στον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο οποίος ήταν αυτός ο οποίος εκτέλεσε και τα δύο κόρνερ σ’ εκείνον τον τρελό τελικό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ