Τότεναμ

Σίρερ για Κέιν: «Αν δεν πάρει τίτλο του χρόνου, τότε να φύγει»

Ο Άλαν Σίρερ συμβούλεψε τον Χάρι Κέιν να αποχωρήσει από την Τότεναμ αν δεν καταφέρει να πάρει κάποιον τίτλο!

Ο Άλαν Σίρερ θεωρεί πως ο Χάρικ Κέιν πρέπει να φύγει από την Τότεναμ.. έτσι ώστε να κερδίσει τίτλους!

Αδιαμφισβήτητα η Τότεναμ έχει βρει στο πρόσωπο του Χάρι Κέιν τον ηγέτη που έψαχνε τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, ο Άγγλος από μόνος του δεν μπορεί να φέρει τίτλους στους Λονδρέζους.

Ο ίδιος δείχνει να θέλει όσο τίποτε άλλο να κερδίσει κάποιον τίτλο, κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Τα χρόνια περνάνε, καθώς έχει ήδη φτάσει τα 26 και η τροπαιοθήκη του είναι άδεια.

Ο Άλαν Σίρερ συμβούλεψε τον Κέιν πως αν την νέα σεζόν δεν πάρει κάποιον τίτλο με την Τότεναμ , τότε καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσει!

«Εγώ πιστεύω πως αν δεν κατακτήσει κάποιο τρόπαιο μέσα στην επόμενη σεζόν, τότε θα πρέπει να φύγει. Θα κάτσει και την νέα σεζόν θεωρώ, αλλά αν δεν πάρει τίτλο θα πει πως αποχωρεί από την Τότεναμ», είπε.

«Αν σου κάνουν την συγκεκριμένη ερώτηση. Αγωνίζεται για να γίνει θρύλος και ηγέτης μιας συγκεκριμένης ομάδας; Αγωνίζεσαι για να κερδίσεις όσους περισσότερους τίτλους μπορείς; Μετά πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτού σου αν η Τότεναμ είναι μια ομάδα που μπορεί να πάρει πολλούς τίτλους. Εγώ θεωρώ πως δεν είναι μια ομάδα που μπορεί να το κάνει αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ