Λίβερπουλ

Αλήθεια…Μανέ η Σαλάχ; (poll)

Ψάχνουμε να βρούμε τον καλύτερο ανάμεσα σε Μανέ και Σαλάχ.

Η Λίβερπουλ έχει την ευτυχία να διαθέτει για τις πλευρές της επίθεσής της δύο ποδοσφαιριστές που συγκαταλάγονται σίγουρα ανάμεσα στους κορυφαίους των τελευταίων ετών. Μανέ και Σαλάχ συνεργάζονται άψογα και οδηγούν την ομάδα τους στην μία επιτυχία μετά την άλλη. Το επίσης ευτύχημα για την Λίβερπουλ είναι ότι και οι δύο μαζί, της κόστισαν λιγότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ, την ίδια ώρα που η τωρινή χρηματιστηριακή τους αξία είναι σίγουρα η διπλάσια.

Το παράδοξο για αυτούς τους δύο είναι ότι ποτέ δεν μπαίνουν σε διαδικασία σύγκρισης. Είτε μεταξύ τους, είτε από τον κόσμο, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην συμβαίνει. Μπορεί να παίζουν στην ίδια θέση, μπορεί να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, ποτέ όμως δεν τίθεται θέμα σύγκρισής τους. Στο μοναδικό σημείο της χρονιάς που Μανέ και Σαλάχ “κονταροχτυπιούνται”, είναι για την ανάδειξη του κορυφαίου αφρικανού ποδοσφαιριστή. Ακόμα κι εκεί όμως, καταφέρνουν να μοιράσουν το καρπούζι στην Μέσι.

Αλήθεια...Μανέ η Σαλάχ; (poll)

Μανέ

Με μία καταπληκτική σεζόν πέρυσι, πήρε την σκυτάλι από τον Σαλάχ και έγινε εκείνος, ο παίκτης της σεζόν για την Λίβερπουλ. Μπορεί η ομάδα να μην κατέκτησε το πολυπόθητο πρωτάθληα, πήρε όμως όμως το Τσάμπιονς Λιγκ και την αναγνώριση από τους οπαδούς της. Φέτος, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε.

Σαλάχ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήρθε στο μεγάλο λιμάνι από την Ρόμα και αμέσως άλλαξε επίπεδο. Στη δεύτερη θητεία του στην Αγγλία εμφανίστηκε μεταμορφωμένος και πολύ γρήγορα έγινε ένας από τους καλύτερους εξτρέμ στον πλανήτη. Ο μύθος του μεγάλωσε και στην Αίγυπτο πλέον θεωρείται ίσως η κορυφαία προσωπικότητα των τελευταίων ετών, ακόμα και ξέχωρα από τα στενά όρια του αθλητισμού. Δίκαια ακούγονται για αυτόν πολλά τρελά μεταγραφικά σενάρια.

Τελικά Μανέ η Σαλάχ;
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ