ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λειψία

“Φευγάτος” ο Ουπαμεκανό, χαμογελάει η Μπάρτσα

Αισιόδοξες είναι οι εξελίξεις για την Μπαρτσελόνα στην προσπάθειά που κάνει για να αποκτήσει τον Νταγιό Ουπαμεκανό από την Λειψία.

“Φευγάτος” ο Ουπαμεκανό, χαμογελάει η Μπάρτσα

Πέραν της ενίσχυσης της επίθεσης της που θεωρείται δεδομένη, η Μπαρτσελόνα θέλει να βελτιώσει και την αμυντική της λειτουργία. Με το γενικό ξεκαθάρισμα που επιχειρείται στην ομάδα, θα δημιουργηθούν κενά και στα μετόπισθεν.Ένα όνομα που εξετάζεται το τελευταίο διάστημα είναι αυτό του Ουπαμεκανό της Λειψίας και τα νέα που προκύπτουν ενισχύουν τις ελπίδες των Καταλανών.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν η “Bild”, ο 22χρονος άσος δεν πρόκειται να επεκτείνει την συνεργασία του με τον γερμανικό σύλλογο. Κάτι που έχει ενεργοποιήσει την Μπάρτσα, αλλά και τους υπόλοιπους μνηστήρες του παίκτη. Ουπαμεκανό

Ο Γάλλος κλείνει το μάτι στην Μπάρτσα

Το συμβόλαιο του παίκτη με την Λειψία λήγει το 2021. Όπως αναφέρει η Sport, ο Ουπαμεκανό είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των “μπλαουγκράνα”. Ένας λόγος λοιπόν που δεν ανανεώνει είναι για να διευκολύνει την μεταγραφή του στο Καμπ Νου.

Θέλει δηλαδή να μειωθούν οι απαιτήσεις της ομάδας του, ώστε να μπορεί να μπει και η Μπάρτσα στο κόλπο για την απόκτησή του. Άλλωστε είναι γνωστό πως τα περισσότερα λεφτά θα τα σπρώξει για την επίθεσή της. Θέλει όμως να ενισχύσει και την ανασταλτική της λειτουργία με ποιοτικές λύσεις.

Αυτό που ψάχνει ο Κίκε Σετιέν, είναι να φέρει έναν νεαρό, ταλαντούχο αμυντικό που όμως δεν θα κοστίσει και πάρα πολύ. Ο Ουπαμεκανό είναι μία τέτοια περίπτωση, καθώς με τις εμφανίσεις του έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο. Παράλληλα, το ποσό που θα χρειαστεί η μεταγραφή του πιθανώς να μην ξεφύγει πολύ.

Πάντως, οι Καταλανοί θα πρέπει να κινηθούν άμεσα εάν θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Μπάγερν, Μονάχου, Λίβερπουλ και Άρσεναλ έχουν επίσης εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Μάλιστα, οι Λονδρέζοι τον έχουν ως νούμερο ένα στόχο στην μεταγραφική τους λίστα. Τα χρόνια προβλήματα της άμυνας τους είναι γνωστά και ο Αρτέτα έχει θέσει την απόκτηση του Γάλλου ως προτεραιότητα καθώς τον βλέπει ως την κολόνα που χρειάζεται στα μετόπισθεν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ