Τσέλσι

«Φόρτωσε» με τα.. fake news και απάντησε ο Άμπραχαμ! (pic)

Ο Τάμι Άμπραχαμ αντέδρασε με τα... fake news που κυκλοφορούν σχετικά με το ζήτημα ανανέωσης του συμβολαίου του με την Τσέλσι!

Ο Τάμι Άμπραχαμ ένιωσε την ανάγκη να διαψεύσει και επίσημα μερικά.. σενάρια σχετικά με την παραμονή του στην Τσέλσι.

Εν μέσω κορωνοϊού τα «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου προσπαθούν δειλά δειλά να ξεκινήσουν το προγραμματισμό τους για την νέα σεζόν. Μία από αυτές τις ομάδες είναι και η Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι έχουν αποφασίσει πως θέλουν να δώσουν τα ηνία της επιθετικής τους γραμμής στον Τάμι Άμπραχαμ. Ο νεαρός άσος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά πραγματοποιώντας την μία καλή εμφάνιση μετά την άλλη. Τσέλσι

Ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως δεν καίγεται για να παραμείνει στο Λονδίνο. Το συμβόλαιο που έχει με τους μπλε λήγει το καλοκαίρι του 2022. Μάλιστα φαίνεται πως έχει αρνηθεί την πρώτη προσφορά που του έκαναν οι Λονδρέζοι για επέκταση του συμβολαίου.

Αμέσως αμέσως τα αγγλικά Μέσα υποστήριξαν πως ο Άμπραχαμ ζήτησε να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον σύλλογο. Μάλιστα αρκετά δημοσιεύματα από το Νησί τόνιζαν πως ο 22χρονος ζήτησε μισθό με εβδομαδιαίες απολαβές που θα αγγίζουν τις 180.000 λίρες!

Αυτά τα δημοσιεύματα όμως έφεραν… εκτός εαυτού τον ίδιον τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος υποστήριξε δημόσια πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Άγγλος απάντησε σε ένα tweet προκειμένου να βγει η… αλήθεια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ