Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ προσφέρει το «Μπερναμπέου» για καλό σκοπό!

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραχωρεί ένα χώρο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», προκειμένου να βοηθήσει στην μάχη που δίνεται απέναντι στον κορωνοϊό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, βοηθώντας την Ισπανία στην μάχη που δίνει με τον κορωνοϊό..

Όσο περνάνε οι μέρες η Ισπανία αντιμετωπίζει ολοένα και περισσότερα προβλήματα από την πανδημία. Καθημερινά υπάρχουν αρκετά κρούσματα κορωνοϊού και δυστυχώς και αρκετοί θάνατοι από τον ιό..

Τα μεγάλα κλαμπ της Ισπανίας προσπαθούν να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. Άλλοι δίνοντας χρήματα, άλλοι δίνοντας προμήθειες. Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να δώσει το χώρο του Μπερναμπέου, προκειμένου να μαζεύονται εκεί όλες οι προμήθειες υγείας που χρειάζονται οι γιατροί, όπως μάσκες, φάρμακα κ.α.

Μάλιστα οι Μαδριλένοι εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση για αυτήν τους την ενέργεια:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης σε συνεργασία με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού, αποφάσισαν να εγκαινιάσουν ένα πρότζεκτ στην Μαδρίτη για την διανομή και την προμήθεια των υλικών που χρειάζονται οι γιατροί στην μάχη που δίνουν κόντρα στον κορωνοϊό.

Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, το Μπερναμπέου θα φιλοξενήσει έναν χώρο στο οποίο και θα αποθηκεύονται όσα ιατρικά είδη μαζεύονται από τις δωρεές. Όλα όσα μαζευτούν θα πάνε στις ισπανικές υγειονομικές Αρχές αφού πρώτα έχουν πάρει την έγκριση από την ισπανική κυβέρνηση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ