Ρεάλ Μαδρίτης

“Καθοριστικές για Χάαλαντ- Πογκμπά οι βελτιωμένες σχέσεις Ρεάλ – Ραϊόλα” !

Οι σχέσεις του Μίνο Ραϊόλα με τη Ρεάλ έχουν αποκατασταθεί σε ένα βαθμό, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει το μέλλον της βασίλισσας. Πώς σχετίζεται η συγκεκριμένη εξέλιξη με τους Χάαλαντ και Πογκμπά.

Σύμφωνα με την ισπανική AS, οι σχέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μίνο Ραϊόλα έχουν βελτιωθεί πολύ, κάτι που ενδέχεται να επιφέρει σημαντικές εξελίξεις για τη “βασίλισσα”. Όπως είναι γνωστό, οι σχέσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον διάσημο μάνατζερ δεν ήταν ποτέ οι καλύτερες.

Ο Πέρεθ δεν συμφωνεί με τους σκληρούς και επιθετικούς διαπραγματευτικούς χειρισμούς του Ραϊόλα. Τελευταία προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ τους ήταν για τη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στη Ρεάλ, η οποία και δεν ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με τον Ιταλό ατζέντη, ο πρόεδρος της Ρεάλ δεν είχε διάθεση να συνεργαστεί, καθώς δεν συμφώνησε στο ύψος του μισθού του Γάλλου μέσου.

Τέσσερα χρόνια αργότερα πάντως, οι σχέσεις τους δεν είναι προφανώς ρόδινες, όμως υπάρχει μια διάθεση επικοινωνίας μεταξύ τους. Σύμφωνα με την AS, δύο είναι οι κύριοι λόγοι της αναθέρμανσης των σχέσεων μεταξύ Ρεάλ και Ραϊόλα.

Ο πρώτος είναι ο Άνχελ Σάντσεθ. Ο εκτελεστικός διευθυντής της “βασίλισσας” διατηρεί στενή σχέση με τον Ιταλό ατζέντη, κάτι που στρώνει το έδαφος για εκ νέου συνεργασία. Ο δεύτερος λόγος είναι ο Αρεολά, ο τερματοφύλακας που βρίσκεται υπό μορφή δανεισμού στη Ρεάλ και συνεργάζεται με τον Ραϊόλα. Image result for pogba

Πογκμπά και Χάαλαντ

Βάσει πάντα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, οι βελτιωμένες σχέσεις του Ραϊόλα με την Ρεάλ προϊδεάζουν τους “μερέχνες” για ένα ευοίωνο μέλλον. Πολ Πογκμπά και Έρλινγκ Χάαλαντ είναι πελάτες του Ραϊόλα και ενδιαφέρουν εδώ και καιρό τους Μαδριλένους.

Εφόσον οι δύο πλευρές καθίσουν στο τραπέζι υπό καλύτερες συνθήκες συγκριτικά με το παρελθόν, τότε είναι αρκετά πιθανό οι δύο παίκτες να γίνουν κάτοικοι Μαδρίτης. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Ρεάλ θα άλλαζε ουσιαστικά σελίδα, με μια ανανεωμένη ηλικιακά ομάδα έτοιμη να κατακτήσει ξανά την Ευρώπη.

Οι μάνατζερ παίζουν κομβικό ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ατζέντηδες τέτοιου βεληνεκούς. Το πελατολόγιο του Ραϊόλα περιλαμβάνει σπουδαίους παίκτες, ικανούς να αλλάξουν επίπεδο όλες τις ομάδες.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο -υγιής- Πολ Πογκμπά ανήκουν σίγουρα σε αυτή την κατηγορία. Η επόμενη μεταγραφική περίοδος λοιπόν, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον για αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ