Γιουβέντους

Πάουλο Ντιμπάλα: «Είμαστε καλά»

Ο σταρ της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα ενημέρωσε τους ακολούθους του στο Instagram για την εξέλιξη της κατ' οίκον καραντίνας, τέσσερις ημέρες μετά την επιβεβαίωση πως αυτός και η κοπέλα του φέρουν τον κορωνοϊό.

Η επέλαση του κορωνοϊού προχωρά με αμείωτους ρυθμούς. Η πανδημία εξαπλώνεται με ραγδαία ταχύτητα κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη. Ιταλία και Ισπανία είναι για την ώρα οι δύο χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από το φαινόμενο. Στη γείτονα χώρα μάλιστα οι θάνατοι ξεπερνούν τους 7000 με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να αγγίζουν τα 75.000. Ανάμεσα σε αυτά καθημερινά ξεπηδούν περιπτώσεις ολοένα και περισσότερων ποδοσφαιριστών.

Πριν τέσσερις ημέρες μάλιστα έγινε γνωστό πως θετικός στο ιό είναι ο σταρ της Γιουβέντους Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός ανακοίνωσε το γεγονός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο επιθετικός των “Μπιανκονέρι” βρίσκεται σε καραντίνα με την σύντροφό του, η οποία φέρει εξίσου τον θανατηφόρο ιό.

Όλα κυλούν ομαλά στη περίπτωση του Ντιμπάλα

Για την ώρα οι περιπτώσεις τους δεν εμπνέουν καμία ανησυχία, με το ζευγάρι να διάγει με ψυχραιμία τις ημέρες της καραντίνας. Μάλιστα, ο Αργεντινός φρόντισε μέσω νέας δημοσίευσής του να ενημερώσει εκ νέου του φανατικούς υποστηρικτές του. Ο Ντιμπάλα ανέβασε φωτογραφία στο Instagram γράφοντας από κάτω “Είμαστε καλά”.

https://www.instagram.com/p/B-KqrTZq4-g/?utm_source=ig_embed

Ο 26χρονος παρουσιάζεται απόλυτα ήρεμος στέλνοντας μήνυμα ψυχραιμίας στον κόσμο που περίμενε με αγωνία να μάθει νέα του. Ο Αργεντινός επιθετικός θυμίζουμε πως δεν είναι ο μόνος παίκτης της Γιουβέντους που έχει κορωνοϊό. Προηγήθηκαν οι Ντανιέλε Ρουγκάνι και Μπλεζ Ματουιντί, με τη Γιουβέντους ωστόσο να μην εκφράζει ιδιαίτερη ανησυχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ