Άρσεναλ

Σεμπάγιος και μετά το καλοκαίρι

Με τις πιθανότητες επέκτασης διάρκειας της Πρέμιερ Λιγκ για το καλοκαίρι, οι "Κανονιέρηδες" εντείνουν ήδη τις προσπάθειες για τη παραμονή του Ντάνι Σεμπάγιος και την επέκταση του δανεισμού του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπάρχει οπαδός της Άρσεναλ που να μην θέλει τον Ντάνι Σεμπάγιος και μετά το καλοκαίρι στο Λονδίνο; Ουδείς! Ο Ισπανός μεσος έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των φίλων της Άρσεναλ. Το ταλέντο του και η ταύτιση με το παιχνίδι των “Κανονιέρηδων” τον κάνει απολύτως απαραίτητο για το παιχνίδι του Μικέλ Αρτέτα.

Ο Ισπανός χαφ ξέρει πολύ καλά όμως πως αργά ή γρήγορα θα έρθει η μέρα που θα επιστρέψει στην Μαδρίτη. Εκεί αρκετοί είναι αυτοί που περιμένουν να τον δουν μακροπρόθεσμα να λάμπει με τη φανέλα της “Βασίλισσας”. Άλλωστε έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το μελλοντικό αστέρι του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο 23χρονος μέχρι τότε έχει να διανύσει ορισμένα βήματα και είναι σαφές πως τα πιο άμεσα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την Άρσεναλ. Δεν αποκλείεται βέβαια οι “Κανονιέρηδες” να κάνουν το μεγάλο μπαμ και να αγοράσουν τα δικαιώματά του. Όλα είναι στο…. τραπέζι!

Οι “Κανονιέρηδες” θα πιέσουν την Ρεάλ για την παραμονή του Σεμπάγιος

Μάλιστα η συνεργασία των δύο πλευρών δεν αποκλείεται να μακροημερεύσει, καθώς όλα συγκλίνουν πως η Πρέμιερ Λιγκ θα συνεχιστεί το καλοκαίρι. Αν αυτό γίνει πράξη τότε είναι σαφές πως η Άρσεναλ θα επιδιώξει να διατηρήσει τον παίκτη στις τάξεις της. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα θα πρέπει όπως αναφέρει η London Evening Standard να υπάρξουν άμεσες επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο δανεισμός του παίκτη στους Λονδρέζους ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Με τον κορωνοϊο ωστόσο να πηγαίνει τη σεζόν πίσω όλα τα σενάρια παραμονής παραμένουν… ορθάνοιχτα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ