Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βρήκε τον αντικαταστάτη του Κέπα η Τσέλσι!
Τσέλσι

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Κέπα η Τσέλσι!

Ο Κέπα θα αποχωρήσει από την Τσέλσι και οι Λονδρέζοι έχουν ήδη αποφασίσει ποιος μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του!

26.03.2020 | 16:23

Ο Κέπα αναμένεται να αποχωρήσει από την Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Άγγλοι έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του..

Σίγουρα ο Κέπα είναι από τους καλύτερους γκολκίπερ στην Ευρώπη, κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Στην Τσέλσι είχε την θέση του βασικού στο τσεπάκι του για αρκετό καιρό. Ωστόσο, η έλευση του Φρανκ Λάμπαρντ έκανε πιο περίπλοκα τα πράγματα.

Ο Άγγλος τεχνικός.. δεν είδε με καλό μάτι μερικές αντιδράσεις του Ισπανού γκολκίπερ και τον τιμώρησε αφήνοντας τον στον πάγκο για αρκετό χρονικό διάστημα. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών δεν βρίσκονται και στο καλύτερο επίπεδο και όπως φαίνεται ο Ισπανός θα αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Οι Λονδρέζοι όμως έχουν ήδη βρει τον υποψήφιο αντικαταστάτη του. Ποιος είναι αυτός; Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα!

Ο Ιταλός τερματοφύλακας είναι φευγάτος από την Μίλαν. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021 και δεν πρόκειται να το ανανεώσει με τους «ροσονέρι». Έτσι οι άνθρωποι της Μίλαν έχουν αποφασίσει να του βάλουν πωλητήριο προκειμένου να μην τον χάσουν τσάμπα…

Η Τσέλσι είναι μια από τις πολλές ομάδες που θα ενδιαφερθούν για τον νεαρό γκολκίπερ. Ωστόσο, έχει το πλεονέκτημα πως είναι από τις λίγες που μπορούν να του προσφέρουν άμεσα θέση.. βασικού και αναντικατάστατου, όρο που θα θέσει και ο ίδιος ο Ντοναρούμα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version