Ντόρτμουντ

«Υπερδυνάμεις» της Μπουντεσλίγκα μοιράζουν 20 εκατ. για να..σώσουν τις υπόλοιπες ομάδες!

Τέτοιες κινήσεις... δεν τις συναντάς εύκολα. Πολλά συγχαρητήρια στις Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν, Μπάγερν Μονάχου και Λειψία!

Τέσσερις ομάδες της Γερμανίας θα προχωρήσουν σε μια κίνηση που δεν συναντάμε συχνά..

Ο κορωνοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Ευρώπη και όχι μόνο. Αυτή η πανδημία έχει φέρει τεράστιες ζημιές και στον αθλητισμό. Αρκετοί σύλλογοι έχουν τεράστια οικονομική ζημία από την διακοπή των πρωταθλημάτων. Αρκετοί εξ αυτών βρίσκονται μπροστά σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση χάνοντας έσοδα από εισιτήρια, τηλεοπτικά δικαιώματα και χορηγούς..

Αρκετές ομάδες από την Γερμανία έχουν ήδη συμφωνήσει με τους ποδοσφαιριστές για περικοπή μισθών, προκειμένου να ισορροπήσει λίγο ο οικονομικός προϋπολογισμός. Ωστόσο ούτε αυτό φτάνει, ειδικά για τις ομάδες που είναι χαμηλά στην κατηγορία, όσο και για αυτές που αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Και κάπου εδώ…εμφανίζονται τέσσερις ομάδες που βάζουν πλάτη και συνδράμουν οικονομικά προκειμένου να.. σωθούν όλοι οι σύλλογοι!

Συγκεκριμένα, Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Λειψία και Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσαν πως θα μοιράσουν 20 εκατ. ευρώ σε όσες ομάδες έχουν οικονομικό πρόβλημα. Τα χρήματα αυτά θα μοιραστούν τόσε σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα όσο και σε ομάδες της δεύτερης κατηγορίας.

Μιλάμε για μια τεράστια κίνηση που δύσκολα θα μπορούσαμε να δούμε σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ