ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαλένθια

“Ζαχαρώνει” τον Κάρλος Σολέρ η Άρσεναλ

Ο Αρτέτα εξετάζει την περίπτωση του συμπατριώτη του Κάρλος Σολέρ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής των "κανονιέρηδων".

“Ζαχαρώνει” τον Κάρλος Σολέρ η Άρσεναλ

Για τον νεαρό άσο της Βαλένθια έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον η Άρσεναλ. Οι “κανονιέρηδες” ψάχνουν για παίκτες που θα τους ανεβάσουν επίπεδο και τελευταίο όνομα είναι αυτό του Κάρλος Σολέρ. Ο 23χρονος αρέσει πολύ στον Αρτέτα και η διοίκηση της ομάδας έχει ήδη κινητοποιηθεί για την απόκτησή του.

Οι “νυχτερίδες” από την μεριά τους είναι δεδομένο πως θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη. Όμως η οικονομική τους κατάσταση ίσως τους αναγκάσει να πουλήσουν. Σολέρ

Ο Αρτέτα τον θέλει ως αντί-Οζίλ

Ο Σολέρ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος έχει ζητήσει από την διοίκηση να τον φέρει στο Έμιρεϊτς. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, κάτι που θα δώσει πολλές επιλογές στον τεχνικό της Άρσεναλ.

Με την Βαλένθια αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό “φτερό”, αλλά ο Αρτέτα έχει άλλα πλάνα γι αυτόν. Με τον Οζίλ να είναι σκιά του καλού του εαυτού εδώ και χρόνια, οι Λονδρέζοι αναζητούν έναν παίκτη που θα τον αντικαταστήσει στην 11άδα.

Ο προπονητής της ομάδας λοιπόν θεωρεί πως ο Σολέρ είναι ο κατάλληλος. Πιστεύει πως έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να παίξει πιο κεντρικά, σε ρόλο είτε οχταριού είτε δεκαριού. Η διορατικότητα και η ικανότητα του στην πάσα είναι υψηλού επιπέδου και γι’ αυτό τον λόγο τον θέλει ο Αρτέτα, καθώς πιστεύει ότι είναι στοιχεία που λείπουν από την ομάδα του.

Υπό κανονικές συνθήκες πάντως η Βαλένθια δεν θα έμπαινε σε συζητήσεις για να τον παραχωρήσει. Είναι άλλωστε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ομάδας, έχοντας έρθει και από τις ακαδημίες της. Όμως, η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν είναι καλή. Πιο συγκεκριμένα, οι “νυχτερίδες” πρέπει να μαζέψουν τουλάιχτον 36 εκατ. λίρες πριν τις 30 Ιουνίου ώστε να μην έχουν πρόβλημα με τους κανονισμούς της FIFA.

Επομένως, έχουν θέσει τιμή πώλησης στον Σολέρ στα 46 εκατ. λίρες. Η Άρσεναλ είναι πρόθυμη να τα δώσει πάντως και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις σύντομα. Την υπόθεση φέρεται να εξετάζει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, χωρίς όμως να έχει κάνει κάποια κίνηση ακόμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ