Μπάγερν Μονάχου

Δεν τα βρίσκουν Μπάγερν και Νόιερ!

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Μάνουελ Νόιερ από τους Βαυαρούς, έπειτα από εννιά χρόνια.

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ του Νόιερ και της Μπάγερν. Οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν και το “διαζύγιο” είναι πλέον πιθανό, έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία.

Ο διεθνής άσος φέρεται να ζητάει πολυετής ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά η γερμανική ομάδα αρνείται, καθώς διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του. Όπως μάλιστα αναφέρει η Bild, η Μπάγερν είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να φέρουν τον Τερ Στέγκεν από την Μπαρτσελόνα. Έτσι λοιπόν, το θέμα του Νόιερ περνάει σε δεύτερη μοίρα και το μέλλον του μοιάζει να είναι στον αέρα. Νόιερ

Και κάπως εμφανίζεται η Τσέλσι

Την όλη κατάσταση φαίνεται πως θέλουν να εκμεταλλευθούν οι άνθρωποι της Τσέλσι. Οι “μπλε” θέλουν να βρουν έναν τερματοφύλακα για να αντικαταστήσει τον Κέπα ο οποίος έχει απογοητεύσει. Ο Νόιερ μοιάζει ιδανική περίπτωση.

Πέρα από την αδιαμφισβήτητη κλάση του, έχει και κάμποση εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο. Και μόνο η παρουσία του στα αποδυτήρια της Τσέλσι, θα είναι ευεργετική για το νεανικό σύνολο του Φρανκ Λαμπαρντ. Βέβαια, για να προχωρήσει η μεταγραφή θα πρέπει πρώτα να πωληθεί ο Κέπα, ώστε να αδειάσει η θέση και να… γεμίσουν τα ταμεία.

Ο Άγγλος τεχνικός λοιπόν, είναι σε επιφυλακή και περιμένει τις εξελίξεις με τις συζητήσεις του 34χρονου με την διοίκηση των Βαυαρών. Εφόσον δει ότι δεν βγάζουν κάπου, θα κινηθεί άμεσα ώστε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τον φέρει στο Λονδίνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ