Παρί Σεν Ζερμέν

Ετοιμάζουν τρελή ανταλλαγή Παρί και Μίλαν

Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν θα κάτσουν στο τραπέζι για να συζητήσουν για την προοπτική ανταλλαγής των Παρέδες και Πακετά!

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα η Μίλαν ετοιμάζει μια ιδιαίτερη προσφορά προς την Παρί Σεν Ζερμέν..

Πριν από λίγους μήνες ο έφτασε στο Μιλάνο ο Λούκας Πακετά με τους «ροσονέρι» να ποντάρουν πολλά στον Βραζιλιάνο. Ωστόσο, ο νεαρός άσος δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Έτσι οι άνθρωποι της Μίλαν έχουν αποφασίσει να του βάλουν πωλητήριο. Ωστόσο τα 30 εκατ. ευρώ που ζητάνε είναι πολλά και καμία ομάδα δεν δείχνει πρόθυμη για να τα προσφέρει..

Έτσι οι Μιλανέζοι κοιτάζουν και εξετάζουν και άλλα σενάρια, όπως αυτά της ανταλλαγής ποδοσφαιριστών.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα η Μίλαν θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανταλλαγής των Πακετά και Παρέδες!

Το ενδιαφέρον των Γάλλων για τον Πακετά είναι δεδομένο, ωστόσο οι Παριζιάνοι δεν σκοπεύουν να δώσουν 30 εκατ. ευρώ. Έτσι η αντιπρόταση που θα κάνει η Μίλαν θα εξεταστεί σοβαρά από τους Παριζιάνους.

Ο Αργεντινός μέσος έχει συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν καίγονται για να τον κρατήσουν. Πάντως αυτός που θα αποφασίσει για το αν γίνει η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς Μίλαν είναι Ιβάν Γκαζίδης.

Πάντως ο Παρέδες θα πρέπει να χαμηλώσει και τις οικονομικές του απαιτήσεις, καθώς λαμβάνει 7.5 εκατ. ευρώ ετησίως στο Παρίσι..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ