Μπαρτσελόνα

Η Άρσεναλ έμαθε την τιμή του Ντεμπελέ και.. αποχώρησε!

Η Άρσεναλ έμαθε τα οικονομικά «θέλω» της Μπαρτσελόνα για τον Ντεμπελέ και...αποχώρησε από τις συζητήσεις!

Στην Άρσεναλ ρώτησαν για τον Ουσμάν Ντεμπελέ ωστόσο τα οικονομικά «θέλω» της Μπαρτσελόνα θεωρήθηκαν υπερβολικά..

Αν μη τι άλλο ο Ντεμπελέ θεωρήθηκε και θεωρείται ακόμα και τώρα ως ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους ποδοσφαιριστές. Ο Γάλλος ήρθε στην Βαρκελώνη το 2017 με την Μπαρτσελόνα να ποντάρει αρκετά σε αυτόν.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Λίγο ο.. ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του, λίγο οι τραυματισμοί, δεν τον έχουν αφήσει να αναδείξει το ταλέντο του.

Έτσι οι άνθρωποι των Καταλανών έχουν αποφασίσει να βάλουν πωλητήριο στον Γάλλο επιθετικό.

Αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ φαίνεται να έχουν ήδη εξετάσει την απόκτηση του Ντεμπελέ. Μια από αυτές είναι και η Άρσεναλ, η οποία όμως φαίνεται πως αποσύρθηκε γρήγορα από τις συζητήσεις.

Συγκεκριμένα οι Λονδρέζοι ρώτησαν την Μπαρτσελόνα για τον Ντεμπελέ και οι Καταλανοί ζήτησαν ούτε λίγο ούτε πολύ… 80 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό θεωρήθηκε τεράστιο από τους «κανονιέρηδες» οι οποίοι αποχώρησαν αμέσως από κάθε είδους διαπραγμάτευση.

Η αλήθεια είναι πως το ποσό είναι αρκετά μεγάλο αν αναλογιστούμε πως η πορεία του Γάλλου είναι πτωτική. Παρ’όλα αυτά παραμένει ένας νέος ποδοσφαιριστές με τεράστιο ποιότητα και μεγάλες δυνατότητες.

Πάντως οι Καταλανοί δεν πρόκειται να πιέσουν για την αποχώρηση του, καθώς αν παραμείνει αναμένεται να του δοθεί και μια ακόμη ευκαιρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ