Παρί Σεν Ζερμέν

Καφού : “Ο Νεϊμάρ δεν είναι ηγέτης”!

Ο Καφού αποθέωσε τον Νεϊμάρ για τις ικανότητές του με τη μπάλα, αναδεικνύοντας ωστόσο και την έλλειψη ηγετικού χαρακτήρα του συμπατριώτη του

Ο Καφού αναφέρθηκε στο πρόσωπο των ημερών, τον Νεϊμάρ , αναδεικνύοντας τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά του. Για τον παλαίμαχο αμυντικό, ο συμπατριώτης του διαθέτει την καλύτερη τεχνική στον κόσμο, υστερεί όμως στα ηγετικά χαρακτηριστικά.
Ο Καφού γνωρίζει τις απίστευτες ικανότητες του άσου της Παρί με τη μπάλα στα πόδια. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο “Νέι” ψυχαγωγεί τον κόσμο με τα κόλπα του. Ωστόσο, θα τον ήθελε πιο επιδραστικό όσον αφορά τη ψυχολογία των συμπαικτών του στην εθνική Βραζιλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καφού

“Τεχνικά, ο Νεϊμάρ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Νομίζω πως κανείς δεν είναι πάνω από εκείνον. Ακόμα και ο Μέσι, παρόλο που τον θαυμάζω απεριόριστα. Το πρόβλημά του όμως είναι πως δεν έχει ηγετικό χαρακτήρα.
Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος ηγέτης στη σημερινή Βραζιλία. Κανείς δεν λέει στον Νεϊμάρ τι να κάνει. Έχει το μεγαλύτερο βάρος ευθύνης στην ομάδα, όμως φαίνεται πως δεν μπορεί να το σηκώσει. Δεν είναι ότι δεν θέλει να το κάνει, αλλά δεν μπορεί.
Neymar Jr. Stripped of Brazil Captaincy | HYPEBEAST
Δεν τον έχουμε δει ποτέ να πιάνει τον Τιάγκο Σίλβα ή τον Τίτε για να συζητήσουν κάτι. Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας του. Αυτό δεν σημαίνει προφανώς πως δεν τον εκτιμώ σαν παίκτη.
Το ξαναλέω, είναι η μεγαλύτερη ελπίδα της Βραζιλίας για να κατακτήσει το Μουντιάλ. Όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, τον επιτηρούν οκτώ παίκτες από την αντίπαλη ομάδα.
Είναι το σημείο αναφοράς, δημιουργεί χώρους και σκοράρει όμορφα τέρματα. Απλώς του λείπει το ηγετικό στοιχείο, δεν είναι ο παίκτης που θα δώσει δύναμη στους συμπαίκτες του”.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ