ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Ριβάλντο” Είμαι λυπημένος για τον Ροναλντίνιο”

Ο παλαίμαχος άσος της εθνικής Βραζιλίας, Ριβάλντο, εξέφρασε τη στεναχώρια του για τη θέση στην οποία βρίσκεται ο Ροναλντίνιο.

Ριβάλντο” Είμαι λυπημένος για τον Ροναλντίνιο”

Ο Ροναλντίνιο περνάει μία τεράστια περιπέτεια μετά τη σύλληψη για κατοχή πλαστού διαβατηρίου από τις αρχές της Παραγουάης. Ειδικότερα, ο Βραζιλιάνος άσος επιχείρησε να περάσει από τα σύνορα της Παραγουάης και κατέληξε στη φυλακή. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για προσωρινή κράτηση μέχρι να βρεθεί μία λύση. Η πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή ζήτησε, μάλιστα, να παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Sun η έκκληση του απορρίφθηκε. Ο δικαστής, μάλιστα, προειδοποίησε τον Ροναλντίνιο ότι ενδέχεται να περάσει μέχρι 6 μήνες πίσω από τις μπάρες της φυλακής μέχρι να βρεθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Ο “Ρόνι” ήλπιζε ότι η υπόθεση του θα εκδικαζόταν γρήγορα, καθώς το Σάββατo (21/3) έχει γενέθλια. Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό, καθώς δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο η γυναίκα που φέρεται ότι του έδωσε το πλαστό διαβατήριο. Η αστυνομία της Παραγουάης, πάντως, την συνέλαβε πρόσφατα και αυτό αναμένεται να επιταχύνει την εκδίκαση της υπόθεσης.

Στο πλευρό του οι πρώην συμπαίκτες του

Ο ευχάριστος χαρακτήρας του “Ρόνι” τον έκανε αγαπητό σε όλους. Έτσι, πολλοί συμπαίκτες του όταν τοποθετούνται σχετικά με τη τωρινή κατάσταση του Βραζιλιάνου, σπεύδουν να εκφράσουν την αγάπη και την απόλυτη στήριξη προς το πρόσωπό του. Αυτό έκανε και ο Ριβάλντο, ο οποίος πανηγύρισε ένα Μουντιάλ παρέα με τον Ροναλντίνιο.

“Δεν έχω μιλήσει μαζί του από τότε που συνελήφθη στην Παραγουάη. Διαβάζω όμως και παρακολουθώ τι συμβαίνει. Είμαι ανήσυχος και λυπημένος. Αυτό δεν είναι καλό για τη φήμη του, είναι ένα σκοτεινό κεφάλαιο στην πανέμορφη ιστορία του. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μέσα στη χαρά και μου είναι δύσκολο να καταλάβω τι ακριβώς έγινε με το διαβατήριο. Από την πλευρά μου, εύχομαι γι’ αυτόν να τελειώσουν όλα με ωραίο τρόπο. Ελπίζω να βγει πιο δυνατός από αυτή τη δοκιμασία”

Ορισμένοι πρώην συμπαίκτες του Ροναλντίνιο, μάλιστα, έχουν κινητοποιηθεί ενεργά για να τον βοηθήσουν. Ο μεν Λιονέλ Μέσι είναι πρόθυμος να πληρώσει τα χρέη του 40χρονου προκειμένου να αποφυλακιστεί. Παράλληλα, ο Σάμουελ Ετό με τον οποίο συνυπήρξαν στη Μπαρτσελόνα δήλωσε διατεθειμένος να ζητήσει ακόμα χάρη από κάποιο φίλο του προκειμένου να βοηθήσει τον Ροναλντίνιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ