ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ανρί, Φάμπρεγας και… τέζα η Γιουβέντους! (vid)

Ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά βράδια της είχε ζήσει η Άρσεναλ χάρη τον Τιερί Ανρί και τον Σεσκ Φάμπρεγας κόντρα στη Γιουβέντους το (μακρινό) 2006.

Ανρί, Φάμπρεγας και… τέζα η Γιουβέντους! (vid)

Αν γυρίσουμε το χρόνο λίγο πίσω (σ.σ 2006) θα δούμε πως τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά σε σχέση με τώρα. Σε πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Τότε ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου ήταν ο Τιερί Ανρί. Τότε ένας από τους πιο δημιουργικούς και ταλαντούχους χαφ στην Ευρώπη θεωρούταν ο Σεσκ Φάμπρεγας. Τότε Μάρτη μήνα το Τσάμπιονς Λιγκ έμπαινε στην καλύτερη φάση του. Όπως και η Άρσεναλ.

Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν συμβεί πολλά γεγονότα, όπως είναι λογικό και επόμενο. Ζούμε στην εποχή που ο κορονοϊός μας έχει… κλέψει την ευχαρίστηση να παρακολουθούμε τα “αστέρια” με όλα τα… αστέρια. Πλέον ο “Τιτί” είναι παλαίμαχος και προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική. Εν έτει 2020 ο Ισπανός μέσος που κάποτε ήταν πρωταγωνιστής έχει γίνει κομπάρσος.

Όσο για την Άρσεναλ. Θα χρειαστεί μεγάλη κουβέντα για να αναλυθεί η κατάσταση του “τότε” με την κατάσταση του “τώρα”. Ωστόσο, πριν 14 χρόνια οι “κανονιέρηδες” έκαναν την πιο λαμπρή πορεία τους στην Ευρώπη, φτάνοντας μέχρι και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να γίνει αυτό έπρεπε ένας Γάλλος (Τιερί Ανρί) και ένας Βάσκος (Σεσκ Φάμπρεγας) να υποτάξουν τη “Μεγάλη Κυρία” της Ιταλίας. Τη Γιουβέντους. Μία ομάδα μόνος του ο Τιερί Ανρί

Μπροστά πηγαίνει ο Ανρί, πίσω ο… Φάμπρεγας!

Κάνοντας ένα flashback στα μέσα της περασμένης δεκαετίας μπορεί να δει κανείς ότι η Άρσεναλ είχε πολλούς και ποιοτικούς παίκτες σε κάθε γραμμή του γηπέδου. Κάτι ανάλογο ίσχυε και για τη Γιουβέντους άλλωστε. Απλά η μεγάλη διαφορά των δύο συλλόγων μεταξύ του τότε και του τώρα είναι ότι πλέον μόνο οι “μπιανκονέρι” πρωταγωνιστούν. Κλείνει η παρένθεση.

Το πρώτο ματς μεταξύ τους στο Τορίνο είχε λήξει χωρίς νικητή (σ.σ 0-0). Οπότε όλα ήταν ανοιχτά στη ρεβάνς του “Χάιμπουρι”, τη δύναμη του οποίου και εκμεταλλεύτηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν οι γηπεδούχοι. Έτσι χάρη στους Σεσκ Φάμπρεγας και Τιερί Ανρί, οι οποίοι και σημείωσαν από ένα γκολ και μία ασίστ στο ματς, συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε η Άρσεναλ να επικρατήσει με σκορ 2-0 και να περάσει στα ημιτελικά του θεσμού. Εκεί όπου βρήκε τη Βιγιαρεάλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ