ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

“Άρρωστος” με το ποδόσφαιρο ο Αζάρ!

Από μικρός ήξερε τι ήθελε να κάνει ο Εντέν Αζάρ όταν μεγαλώσει. Τι ήταν αυτό που θα του προκαλούσε πολλά και συνεχόμενα χαμόγελα: το ποδόσφαιρο.

“Άρρωστος” με το ποδόσφαιρο ο Αζάρ!

Τα πράγματα στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν ξεκινήσει και τόσο καλά για τον Εντέν Αζάρ. Κάτι τα περιττά κιλά στην αρχή του καλοκαιριού, κάτι οι απανωτοί τραυματισμοί έχουν κάνει τον Βέλγο χαφ… ανύπαρκτο. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, οι φίλοι της ισπανικής ομάδας που περίμεναν πολλά περισσότερα από εκείνον.

Όπως και ο ίδιος άλλωστε. Παρόλα αυτά δεν χάνει το χαμόγελό του. Ακόμη και τώρα που όλος ο πλανήτης δοκιμάζεται από τον κορονοϊό. Ο έμπειρος μέσος ξέρει πολύ καλά πως αυτή η “μάχη” ο καθένας με τον εαυτό του είναι πολύ μεγάλη.

Κάτι που επισήμανε με πρόσφατες δηλώσεις του. Παρόλα αυτά για εκείνον τα πράγματα είναι -σχετικά- καλά. Άλλωστε ασκεί ένα επάγγελμα που τον φέρνει σε επαφή με τον κόσμο. Του δίνει αξιοσημείωτες χρηματικές απολαβές και άλλα πολλά προνόμια. Ωστόσο, για τον ίδιο το Α και το Ω είναι το καθημερινό χαμόγελο που έχει παίζοντας ποδόσφαιρο. Είτε μιλάμε για επίσημο αγώνα, είτε για προπόνηση, είτε για φιλικό. Ο Αζάρ ξέρει πως να το κάνει και το κάνει πολύ καλά. Μόνο άσχημα δεν περνάει ο Αζάρ

Το μεγάλο χαμόγελο του Αζάρ!

Δεν είναι κανένας τυχαίος. Ακόμη και τώρα μετά την πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν έχει τελειώσει, αλλά σίγουρα δεν είναι και τόσο καλή, ο Εντέν Αζάρ θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ειδικά για τη θέση του.

Πως το εξηγεί εκείνος; Με μερικές απλές λέξεις. Οι γονείς του από τότε που τον είδαν να είναι τόσο χαρούμενος όταν ακούμπαγε την μπάλα στα πόδια του τού έδωσαν τη συμβουλή να ακολουθήσει αυτό που θέλει. Να μην αφήσει το ταλέντο του να πάει χαμένο. Όπως και έπραξε στη συνέχεια. Αυτό δεν έκανε καλό μόνο στον ίδιο, αλλά και σε όλους εμάς που τον τον απολαμβάνουμε να μας δίνει τόσες στιγμές μαγείας από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα.

“Από μικρό παιδί είχα πολύ καλή επαφή με το ποδόσφαιρο. Μου άρεσε πάρα πολύ. Όποτε έπαιζα είχα ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Οι γονείς μου δεν άργησαν να το παρατηρήσουν. Γι’ αυτό το λόγο από ένα σημείο και έπειτα μου είπαν να ακολουθήσω την καρδιά μου. Λογικό και επόμενο από τότε μέχρι και σήμερα να έχω το ίδιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου, όταν παίζω”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ