Γιουβέντους

Μέχρι και η Γιουβέντους τρέμει τον κορονοϊό!

Ένα πολύ δυνατό μήνυμα προς όλη την ποδοσφαιριστή κοινότητα έστειλε ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, με κύριο θέμα τον κορονοϊό.

Η Γιουβέντους είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όχι μόνο λόγω ρόστερ ή τίτλων. Αλλά και σε οικονομικό επίπεδο οι “μπιανκονέρι” είναι από αυτούς που ηγούνται. Ωστόσο, μέχρι και αυτός ο Κολοσσός είναι επηρεασμένος από τον κορονοϊό.

Η πανδημία, ειδικά στην Ιταλία, έχει στοιχίσει τις ζωές χιλιάδων πολιτών. Η κατάσταση συνεχώς γίνεται ολοένα και χειρότερη και για την ώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ευχή όλων είναι αυτό να αλλάξει άμεσα και προς το καλύτερο. Ένας από εκείνους που κάνουν ό,τι μπορούν γι’ αυτό είναι και ο πρόεδρος της “Μεγάλης Κυρίας”, ο Αντρέα Ανιέλι.

Ο γνωστός βιομήχανος ήδη έχει δωρίσει χρήματα, ώστε η ιταλική επιστημονική κοινότητα να βρει άμεσα μία λύση. Μία λύση που θα φέρει τη ζωή στην Ιταλία και στον υπόλοιπο κόσμο σε κανονικούς ρυθμούς. Κάτι που θα βοηθήσει και τους ίδιους τους συλλόγους να μπουν και πάλι σε κανονικότητα. Δύσκολα τα πράγματα μέχρι και για τη Γιουβέντους

Βγαίνει μπροστά η Γιουβέντους!

Όπως είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν ματαιωθεί στην Ιταλία. Τα γήπεδα άδειασαν. Οι οπαδοί όλων των συλλόγων παραμένουν στα σπίτια τους σε καραντίνα, ώστε να σταματήσει όσο το συντομότερο δυνατόν η εξάπλωση του κορονοϊού.

Οι ομάδες έχουν “χτυπηθεί” οικονομικά. Δεν αποτελεί μυστικό. Κάτι που παραδέχτηκε με δηλώσεις του και ο Αντρέα Ανιέλι που μεταξύ άλλων τόνισε πως πρέπει να βρεθεί άμεσα μία λύση.

“Εμείς οι πρόεδροι των ομάδων είμαστε υπεύθυνοι για το πόσο καλή και ποιοτική θα είναι η ζωή των ποδοσφαιριστών μας. Είμαστε υπεύθυνοι για την ευμάρεια των συλλόγων μας. Ωστόσο, οι στιγμές που περνάμε είναι πολύ σημαντικές. Είναι ζωτικής σημαίας. Η εξάπλωση του κορονοϊού είναι ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου για όλου μας.

Όπως έχει αποδειχτεί όλοι μπορούν να μεταφέρουν τον ιό. Ακόμη και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μας. Το ποδόσφαιρο πρώτη φορά έχει απέναντί του ένα τόσο μεγάλο και δυνατό αντίπαλο. Οι διοικήσεις των μεγάλων ομάδων προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο, ώστε η ποδοσφαιρική ζωή να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο ομαλά στα κανονικά της επίπεδα. Τόσο όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και το κοινωνικό. Ζούμε μία πρωτοφανής κρίση”, τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ