Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαυαρικές “σειρήνες” για τερ Στέγκεν στη Βαρκελώνη
Home Page

Βαυαρικές “σειρήνες” για τερ Στέγκεν στη Βαρκελώνη

Η καθυστέρηση στην ανανέωση της συνεργασίας της Μπάγερν με τον Νόιερ, καθώς επίσης και η πρόταση της Μπαρτσελόνα για μειώσεις στους μισθούς των «Μπλαουγκράνα» πυροδοτεί μεταγραφικό σενάριο στη θέση "1" των Βαυαρών.

28.03.2020 | 20:46

Μπορεί οι υποχρεώσεις των ομάδων στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης να έχουν “παγώσει” λόγω της επέλασης του κορωνοϊού, ωστόσο η μεταγραφολογία καλά κρατεί. Στη Γερμανία, η Μπάγερν Μονάχου παραμένει χωρίς ουσιαστική λύση στο μείζον θέμα της επέκτασης της συνεργασίας της με τον Νόιερ. Το συμβόλαιο του 34χρονου τερματοφύλακα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 με την ομάδα από το Μόναχο.

Όπως αναφέρει η Diario Sport οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών καθυστερούν, αποτέλεσμα που δημιουργεί σκέψεις για εναλλακτικές λύσεις από πλευράς Μπάγερν. Ο γερμανικός σύλλογος όπως αναφέρεται σχεδιάζει κίνηση… ματ για τη θέση του τερματοφύλακα.

Να επαναπατρίσει τον τερ Στέγκεν σχεδιάζει η Μπάγερν

Οι αναφορές θέλουν τους Βαυαρούς να πλησιάζουν τον συμπατριώτη τους, Αντρέ Μαρκ τερ Στέγκεν. Ο 27χρονος μετά το “ψαλίδι” στο μισθό του που ζητήθηκε από την Μπαρτσελόνα εικάζεται πως είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις. Η Μπάγερν Μονάχου σχεδιάζει να κάνει δικό της τον παίκτη τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα. Η Diario τονίζει πως οι Γερμανοί είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν όσα τους ζητηθούν προκειμένου να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο άσσο.

Στη Βαρκελώνη, ο τερ Στέγκεν κοστολογείται περί τα 90 εκατομμύρια ευρώ. Το νούμερο αυτό φαίνεται πως δεν τρομάζει την Μπάγερν, η οποία σχεδιάζει να πουλήσει τον Νόιερ και να επενδύσει στον 27χρονο. Όλα αυτά βέβαια πηγαίνουν για το ερχόμενο καλοκαίρι. Βασική προϋπόθεση μέχρι τότε να μην υπάρξει ανατροπή με το θέμα Νόιερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version