Γιουβέντους

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοίνωσε περικοπή μισθών η Γιουβέντους!

Στην Γιουβέντους έφτασαν σε τελική συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές για την περικοπή των μισθών τους..

Η πανδημία με τον κορωνοϊό αναμένεται να αλλάξει άρδην και τον αθλητισμό και δη το ποδόσφαιρο. Μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων οι ομάδες θα χάσουν πολλά εκατομμύρια τα όποια και είχαν υπολογίζει προκειμένου να βγει.. το μπάτζετ. Χρήματα από τα εισιτήρια, τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τους χορηγούς δεν πρόκειται να φτάσουν ποτέ στα ταμεία τους. Έτσι η οικονομική ζημία θα είναι τεράστια. Ειδικά στα μεγαθήρια της Ευρώπης που έχουν τεράστια μπάτζετ η ζημιά μπορεί να είναι μεγάλη, έτσι ψάχνουν λύσεις για να ορθοποδήσουν οικονομικά. Μια από αυτή είναι και η Γιουβέντους

Οι «μπιανκονέρι» έχουν αποφασίσει εδώ και εβδομάδες πως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μειώσουν τους μισθούς των ποδοσφαιριστών και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου. Οι Ιταλοί βρισκόντουσαν εδώ και μέρες σε συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να επιτευχθεί μια συμφωνία.

Προς τιμήν τους, οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους παρουσιάστηκαν θετικοί και δεν έβαλαν κανένα εμπόδιο. Έτσι η Γηραιά Κυρία είναι η πρώτη ομάδα στην Ιταλία που προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση, πάντως αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες αυτήν την τακτική. Γιουβέντους

Ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές η διοίκηση της Γιουβέντους

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, ευχαριστώντας όλους για την κατανόηση που έδειξαν σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Από την άλλη τονίζεται πως αν συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, τότε δεν θα ισχύει η συμφωνία.

«Η Γιουβέντους ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές, σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση που ζούμε. Στο συμφωνητικό αυτό αποφασίστηκε να υπάρχει μείωση στους μισθούς του, Μαρτίου, Απριλίου, Μάη και Ιουνίου. Τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρχουν και οι τελικές συμφωνίες με όλους. Το ποσό αυτό θα φτάνει τα 90 εκατ. ευρώ.

Σε περίπτωση που ξεκινήσουν εκ νέου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, τότε το κλαμπ έχει όλη την καλή θέληση να επαναδιαπραγματευτεί»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ