Ίντερ

Γοδίν: «Μας είχαν αφήσει εκτεθειμένους μέχρι την τελευταία στιγμή..»

Ο Ντιέγκο Γοδίν θεωρεί πως καθυστέρησε αρκετά η απόφαση για διακοπή των πρωταθλημάτων.

Ο κορωνοϊός έχει πλήξει αρκετές χώρες στον κόσμο. Ωστόσο, η Ιταλία μέχρι στιγμής είναι από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία. Καθημερινά υπάρχουν πολλά κρούσμα και δυστυχώς και αρκετοί νεκροί στην γειτονική μας χώρα. Αν και ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία και υπήρξε κρούσμα, οι αθλητικές Αρχές της χώρας άργησαν να πάρουν τα μέτρα τους. Ο Ντιέγκο Γοδίν θεωρεί πως οι αρμόδιες Αρχές αντέδρασαν καθυστερημένα και παρουσιάζει την εικόνα που έχουν τα νοσοκομεία τις τελευταίες ημέρες… Γοδίν

Ο Ντιέγκο Γοδίν, τονίζει πως δεν θα έπρεπε να φτάσουν στο σημείο να βρεθεί κάποιος θετικός έτσι ώστε να διακόψουν το πρωτάθλημα

«Ήμασταν εκτεθειμένοι μέχρι την τελευταία στιγμή. Περίμεναν μέχρι το τέλος για να δουν αν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Αλλά η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο κάποια στιγμή. Και όμως συνεχίσαμε να παίζουμε για μερικές εβδομάδες. Προπονούμασταν και παίζαμε κεκλεισμένων των θυρών. Όμως βρέθηκε θετικός ένας ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και η ομάδα μπήκε σε καραντίνα»

«Μετά από αυτό όμως το πρωτάθλημα σταμάτησε. Από εκείνο το ματς θα μπορούσαν να μολυνθούν πολλοί ποδοσφαιριστές, έτσι και εμείς μπήκαμε σε καραντίνα», είπε ο έμπειρος στόπερ της Ίντερ.

«Το σύστημα υγείας έχει μπλοκάρει εδώ. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια για τους άρρωστους. Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν κορωνοϊο, αλλά κάτι άλλο, δεν μπορούν να μείνουν στα νοσοκομεία, όπως και αρκετοί γιατροί»

Με την κατάσταση στην Ιταλία να μην καλυτερεύει το να μιλάει κανείς για ποδόσφαιρο είναι το λιγότερο άστοχο. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα όλα δείχνουν πως η φετινή σεζόν πάει για οριστική διακοπή, χωρίς καν να βγει πρωταθλητής.

Πάντως η ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θέλει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς δεν θέλει να πάρει μια τέτοια απόφαση. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ όμως δεν παρουσιάζονται αισιόδοξοι πως μπορεί η φετινή σεζόν να ολοκληρωθεί πριν τον Άυγουστο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ