Λίβερπουλ

Κάραχερ: “Απογοητευμένος για τα εγκώμια στον Χέντερσον”

Για την παρουσία του Τζόρνταν Χέντερσον στην Λίβερπουλ μίλησε ο παλαίμαχος άσος, αλλά και την αντιμετώπιση που έχει λάβει από τα Μέσα της χώρας.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος δήλωσε ο Τζέιμι Κάραχερ για τα κοπλιμέντα που δέχεται ο Χέντερσον από τα Μέσα στο “Νησί”. Όχι, ο παλαίμαχος άσος δεν θεωρεί ότι δεν τα αξίζει ο αρχηγός της Λίβερπουλ. Όμως πιστεύει ότι ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση.

Για χρόνια τώρα άλλωστε η αξία του 30χρονου αμφισβητείται. Από την στιγμή που μεταγράφηκε στους “ρεντς” θεωρήθηκε πως δεν “κάνει” για το κορυφαίο επίπεδο. Μία άποψη που δεν άλλαζε για πολλά χρόνια και είχαν ασπαστεί -πέρα των δημοσιογράφων- και πολλοί οπαδοί ακόμα και της ομάδας του. Χέντερσον

Ο Χέντερσον σίγησε όλους τους επικριτές του

Ακόμα και όταν ο Κλοπ τον έχρισε αρχηγό, πολλοί ήταν αυτοί που αμφισβήτησαν αυτή την επιλογή. Με τς εμφανίσεις του όμως ο Χέντερσον απέδειξε και πάλι την πραγματική του αξία. Κάτι που κάνει εδώ και χρόνια όπως υπογράμμισε και ο θρύλος της ομάδας, Τζέιμι Κάραχερ:

“Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά και λίγο ενοχλημένος που ο Χέντερσον δέχεται περισσότερα συγχαρητήρια φέτος, παρά τις προηγούμενες σεζόν. Αυτό κυρίως λέει κάτι γι’ αυτούς που λένε ότι βελτιώθηκε αισθητά, παρά για την απόδοση του ίδιου του παίκτη. Ο Κλοπ είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσει ότι είναι συνεχώς καταπληκτικός σαν αρχηγός και από τους βασικούς λόγους που η Λίβερπουλ επέστρεψε στην κορυφή.

Το πιο εντυπωσιακό μάλιστα είναι ο τρόπος που άλλαξε ρόλο στην μεσαία γραμμή. Μέχρι τον Δεκέμβρη ο Φαμπίνιο ήταν ο καλύτερος της ομάδας. Αλλά ο τραυματισμός του ήρθε σε ένα κρίσιμο σημείο στην κούρσα του τίτλου. Τότε, ο Χέντερσον ανέλαβε τον ρόλο του εξαριού κι ήταν φανταστικός. Μάλλον αυτός είναι ο ρόλος που πιο πολλοί αντιλήφθηκαν πρόσφατα το πόσο σημαντικός είναι”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ