ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά τον Κουρτουά το… χάος στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τον άνθρωπο που θα κάνει τα... ρεπό του Τιμπό Κουρτουά έχει ξεκινήσει και ψάχνει από τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι που δεν φαίνεται εύκολο.

Μετά τον Κουρτουά το… χάος στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάθε καλοκαίρι ψάχνει δυνατές μεταγραφές. Ηχηρές. Έτσι μας έχει συνηθίσει τα πιο πολλά χρόνια. Εκτός από τότε που ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της. Στο πρώτο πέρασμα του “Ζιζού” από τους “μερένχες”. Γενικά ο Γάλλος τεχνικός δείχνει να πιστεύει πολύ στους παίκτες του. Όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις.

Ωστόσο, από αυτούς ζητάει συνέχεια το κάτι παραπάνω. Να γίνονται καλύτεροι. Να είναι οι καλύτεροι. Ένα από τα προβλήματα που έχει εντοπίσει ο έμπειρος προπονητής είναι σε αυτή κάτω από τα δοκάρια. Φέτος οι εμφανίσεις του Τιμπό Κουρτουά είναι καλές. Πολύ καλές.

Ο Βέλγος άσσος απέδειξε γιατί οι Μαδριλένοι έδωσαν τόσα πολλά χρήματα για εκείνον. Ναι μεν χρειάστηκε χρόνο μέχρι να βρει τα πατήματά του. Όμως, από τη στιγμή που συνέβη αυτό ήταν ο παλιός, καλός Κουρτουά που μάθαμε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Τσέλσι.

Από και πέρα όμως; Μετά από εκείνον το χάος (όπως λέει και το γνωστό άσμα). Γι’ αυτό το λόγο και ο Ζιντάν προσπαθεί από τώρα να δει τι θα κάνει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, ώστε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση του τερματοφύλακα. Άργησε αλλά έδειξε και στη Ρεάλ Μαδρίτης ποιος είναι ο Κουρτουά

Οι λύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αλφόνσο Αρεολά αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με μορφή δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν. Κακά τα ψέματα. Αλλά ο Γάλλος γκολκίπερ σε κανένα παιχνίδι του δεν έδειξε να είναι σταθερός. Δεν έδειξε ότι μπορεί να κοντράρει τον Κουρτουά. Έτσι, η “βασίλισσα” δύσκολα θα κινηθεί για την απόκτησή του. Παράλληλα, ο ίδιος θα ήθελε να πάει σε κάποιο σύλλογο που να αγωνίζεται περισσότερο.

Άλλωστε βρίσκεται σε μία πολύ καλή ηλικία (27 ετών) και μέχρι το επόμενο Euro (που θα γίνει το καλοκαίρι του 2021) ο Ούγκο Γιορίς θα είναι 33 ετών. Λογικό και επόμενο ο Αρεολά να θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα τον κάνει βασικό, ώστε να διεκδικήσει το μέγιστο για τη μεγάλη διοργάνωση.

Από την άλλη τα πιτσιρίκια της Ρεάλ δεν πείθουν και τόσο. Ο λόγος για τους Αντρί Λούνιν, Μόχα Ράμος και Λούκας Ζιντάν. Όλοι τους δανεικοί. Όλοι τους έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση μιας και δεν έχουν δείξει κάτι ιδιαίτερο, πέρα από τον γιο του Γάλλου προπονητή, που έχει αγωνιστεί σε 29 ματς.

Έτσι, όλα δείχνουν πως η ισπανική ομάδα θα πρέπει να κινηθεί για να βρει έναν ικανό αντικαταστάτη σε περίπτωση που ο Κουρτουά πάθει κάτι. Ωστόσο, δεν αποκλείεται, έστω και την τελευταία στιγμή, να στραφεί σε μια λύση εκ των έσω. Όπως και να ‘χει όλα θα κριθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ