Ρεάλ Μαδρίτης

Να γιατί ο Μπέιλ έχει προτεραιότητα το γκολφ!(vid)

Ο Μπέιλ κάνει με το μπαλάκι του γκολφ...ό,τι θέλει.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε εμφανίσει σε ένα ματς με την εθνική Ουαλίας ένα πανό με τις βασικές του προτεραιότητες. Ο εξτρέμ των μερένχες είχε εξοργίσει τους οπαδούς της ομάδας του, δηλώνοντας, και μάλιστα με άκρως ειρωνικό τρόπο, ότι πάνω από όλα είναι η εθνική του, μετέπειτα έρχεται το γκολφ και τελευταία η Ρεάλ. Ο σάλος που είχε δημιουργηθεί τότε βέβαια, απλά έκανε τον Μπέιλ αντιπαθή στις τάξεις των οπαδών της ομάδας του. Η διοίκηση δεν προχώρησε σε κάποια τιμωρία για τον ποδοσφαιριστή που συνέχισε να υποπίπτει σε παραπτώματα.  

  

Στις μέρες της καραντίνας λοιπόν, ο Μπέιλ έχει όλο το χώρο και το χρόνο να ασχοληθεί με το αγαπημένο του γκολφ. Με ένα βίντεο που ανέβηκε στα σόσιαλ μίντια, αποδεικνύεται περίτρανα γιατί ο έχει τόσο μεγάλη αγάπη για το συγκεκριμένο άθλημα. Κάνοντας ένα χτύπημα που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες, ο Ουαλός μας άφησε άφωνους.  

  

Ενώ η τρύπα είναι σχετικά κοντά και το χτύπημα φαίνεται εύκολο, ο Μπέιλ επιλέγει έναν άλλο δρόμο. Στέλνει την μπάλα αρκετά μακριά από την τρύπα. Την στιγμή όμως που όλοι σκέφτονται ότι κάτι πήγε πολύ λάθος, γίνεται η ανατροπή. Το μπαλάκι γυρνάει και καταλήγει στο σωστό σημείο, δημιουργώντας πολλές απορίες για το ταλέντο του Μπέιλ στο γκολφ. 

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/i/status/1243932359138910209

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ