ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

“Νίκησε” και τον Κριστιάνο ο κορονοϊός! Τόσα θα χάσει ο Πορτογάλος!

Αρκετά εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να χάσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λόγω κορονοϊού, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

“Νίκησε” και τον Κριστιάνο ο κορονοϊός! Τόσα θα χάσει ο Πορτογάλος!

Δεν είναι απλά από τους καλύτερους παίκτες της σεζόν. Αλλά εδώ και πολλά χρόνια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις γιατί θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Η μεταγραφή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους δεν αλλάξει τις… συνήθειες του Πορτογάλου φορ. Τα γκολ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Όσο ακόμα υπήρχε αγωνιστική δράση. Στην Ιταλία -και όχι μόνο- το ποδόσφαιρο και γενικότερα όλες οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν “παγώσει”. Ο λόγος είναι γνωστός εδώ και καιρό. Ο κορονοϊός έχει αλλάξει τις ζωές πολλών ανθρώπων, ενώ έχει στοιχίσει και τις ζωές αρκετών.

Στη γειτονική χώρα τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω- κάτω σε όλα τα επίπεδα. Το οικονομικό κομμάτι δεν γινόταν να περάσει στα… ψιλά. Ειδικά όταν μιλάμε για μία ομάδα σαν τη “Μεγάλη Κυρία” και για έναν παίκτη του επιπέδου του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως έκανε γνωστό η “Corrierre dello Sport” ο έμπειρος παίκτης θα δεχτεί μία γενναία μείωση μισθού. Κάτι που δέχτηκαν επίσης και όλοι οι συμπαίκτες του στους πρωταθλητές Ιταλίας. Αυτό γίνεται μιας και η “χασούρα” που υπάρχει λόγω μη διεξαγωγής των παιχνιδιών γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη για τους ανθρώπους της “Γιούβε” που δεν θέλουν να σταματήσουν να πληρώνουν από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλό τους. Ειδικά τώρα. Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ιταλία. Θα χάσει αρκετά χρήματα ο Κριστιάνο

Τόσα υπολογίζεται ότι θα χάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η κανονικότητα στην Ιταλία και τον υπόλοιπο κόσμο έχει πάει… περίπατο, λόγω κορονοϊού. Η οικονομία πολλών κρατών βρίσκεται σε λεπτή κλωστή. Οπότε δεν γινόταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο να περάσει “ατσαλάκωτος” αυτή την κρίση. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους θα χάσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που ο ταλαντούχος φορ δεν θα σπάσει κάποιο ρεκόρ όσον αφορά τα ετήσια κέρδη του. Βέβαια, αυτό λίγη σημασία έχει την ώρα που πολλές ζωές βρίσκονται στον “αέρα”. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως εκτός από τον Κριστιάνο και άλλοι παίκτες έχουν στην άκρη οικονομίες που θα τους βοηθήσουν να περάσουν άνετα μέχρι να επιστρέψει η ζωή σε νορμάλ ρυθμούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ