ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Οι δανεικοί της Ρεάλ Μαδρίτης απαιτούν την προσοχή της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συνολικά 19 δανεικούς! Κάποιοι από αυτούς δεν συμβιβάζονται πλέον με συμπληρωματικούς ρόλους και διεκδικούν μια θέση στο ρόστερ.

Οι δανεικοί της Ρεάλ Μαδρίτης απαιτούν την προσοχή της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σχεδόν ένα ολόκληρο ρόστερ με δανεικούς παίκτες. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις. Όπως αυτοί που έχει αποδειχτεί ότι δεν κάνουν και απλά παραμένουν δανεικοί μέχρι να λήξει το συμβόλαιό τους. Ή άλλοι που έχουν δείξει κάποια καλά στοιχεία άλλα υπάρχει ακόμη δρόμος για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις τις «Βασίλισσας». Υπάρχουν όμως και αυτοί που απαιτούν ρόλο στην ομάδα εδώ και τώρα. Παίκτες που έχουν ήδη ξεχωρίσει και δεν σκοπεύουν να περιμένουν στην Ρεάλ. Οι «Μερένχες» έχουν κάποιες σημαντικές και καθόλου εύκολες αποφάσεις να πάρουν.

Μάρτιν Όντεγκαρντ

Με τις φετινές του εμφανίσεις ο Νορβηγός βάζει δύσκολα στον Ζιντάν ενόψει της νέας σεζόν. Ο Όντεγκαρντ ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2015. Η «Βασίλισσα» έσπευσε να αποκτήσει το παιδί θαύμα από τη Νορβηγία πριν καν κλείσει τα 15 του χρόνια. Εκείνη την εποχή όλη η Ευρώπη ασχολούταν με τον Όντεγκαρντ μιλώντας για έναν παίκτη που θα αφήσει εποχή.

Οι «Μερένχες» ήταν αυτοί που κέρδισαν τον ανταγωνισμό και τον απέκτησαν με τις προσδοκίες να βρίσκονται στα ύψη. Σύντομα όμως άρχισαν τα προβλήματα. Ο Όντεγκαρντ όχι μόνο δεν βρήκε θέση στην πρώτη ομάδα -όπως ήταν λογικό- αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει ούτε στην β ομάδα. Κι έτσι ξεκίνησαν οι δανεισμοί. Πέρασε δύο σεζόν στην Ολλανδία σε Χέρενφειν και Φίτεσε.  Ρεάλ Μαδρίτης Όντεγκαρντ

Η πρώτη χρονιά από αδιάφορη έως κακή. Οι φωνές που ήθελαν τον Όντεγκαρντ να παραμένει αιώνιο ταλέντο πλήθαιναν διαρκώς. Στη δεύτερή του σεζόν στην Ολλανδία ο Νορβηγός έδειξε κάποια πράγματα. Το επίπεδο της Ερντεβίζιε και της Φίτεσε ωστόσο δεν ήταν ικανά για να πείσουν ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια ομάδα με τις απαιτήσεις της Ρεάλ. Το ενδιάμεσο βήμα λοιπόν ήταν η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Κι εκεί όλα άλλαξαν. Στην Σοσιεδάδ ο Όντεγκαρντ εκτόξευσε το παιχνίδι του.

Σταμάτησε να παίζει στα πλάγια, καθιερώθηκε σαν επιτελικός μέσος και όλα πήραν το δρόμο τους. Αποτελεί πλέον έναν από τους καλύτερους playmakers της Ευρώπης και στα 21 του οι βλέψεις του είναι υψηλές. Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Ρεάλ για να γίνει ο νέος… Χάμες Ροντρίγκεζ δεν περνάει από το μυαλό του. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει για ακόμη μια σεζόν στην Σοσιεδάδ. Εκεί δηλαδή που ηγείται και απολαμβάνει το παιχνίδι. Δύσκολη απόφαση για Ζιντάν και Ρεάλ που αν θέλει να κρατήσει τον Νορβηγό πρέπει να βρει έναν τρόπο να τον αξιοποιήσει άμεσα.

Ασράφ Χακίμι

Παρόμοια περίπτωση με του Όντεγκαρντ, ίσως και πιο δύσκολη. Ο Μαροκινός μπακ διανύει το δεύτερο και τελευταίο έτος δανεισμού του στη Ντόρτμουντ. Κατά τη διάρκεια αυτής της διετίας ο Χακίμι επιβεβαίωσε αυτό που ήδη ακουγόταν γι’ αυτόν. Ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία μπακ στον πλανήτη. Ταχύτατος, με ικανότητα τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι και με δυνατότητα να παίξει και στις δύο πλευρές ο Χακίμι στα 21 του είναι μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη.

Ο δανεισμός του στη Γερμανία τον βοήθησε καθοριστικά. Παίζοντας βασικός σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους απέκτησε την εμπειρία και τη σταθερότητα που χρειάζεται για να σταθεί οπουδήποτε. Τα περιθώρια βελτίωσης που έχει εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας είναι τεράστια και αυτό… τρομάζει. Ρεάλ Μαδρίτης Χακίμι

Και αυτός -όπως ο Όντεγκαρντ- δεν διανοείται να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης για να κάνει τα ρεπό του Καρβαχάλ. Η δυναμική που έχει αποκτήσει με τις εμφανίσεις του σε Γερμανία και Ευρώπη είναι πολύ μεγάλη και ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν μεγάλο πισωγύρισμα. Το ρεπορτάζ θέλει τον Χακίμι να επιθυμεί την παραμονή του στη Ντόρτμουντ με κανονική μεταγραφή αυτή τη φορά. Η Ρεάλ έχει και σε αυτή την περίπτωση να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

Από την μία ο Ντάνι Καρβαχάλ είναι εδώ και χρόνια ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας. Η απόδοση του παραμένει σταθερά σε υψηλά επίπεδα και η αποδοχή του εντός ομάδας είναι τεράστια. Όπως είναι λογικό αποκλείεται να δεχτεί να κάτσει στον πάγκο για να παίξει ο Χακίμι. Με τα τωρινά δεδομένα και οι δύο μαζί δεν χωράνε στη «Βασίλισσα». Τουλάχιστον όχι για πολύ. Ενδέχεται να κονταροχτυπηθούν για τη θέση ένα χρόνο, αλλά ο χαμένος θα δημιουργήσει θέμα. Καλά ξεμπερδέματα.

Ντάνι Θεμπάγιος

Και εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Θεμπάγιος διαφέρει από τους δύο προηγούμενους. Δεν έφυγε για να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί, αλλά για πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στη Μαδρίτη ήταν κανονικότατα μέλος του ροτέισον. Την περσινή σεζόν είχε 33 συμμετοχές, αλλά με τον Κρος και τον Μόντριτς στο ρόστερ ήταν λογικό να μην είναι «βασικούρα».

Πήγε λοιπόν στην Άρσεναλ για να είναι βασικός. Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη που είναι ήδη 8 φορές διεθνής με την εθνική Ισπανίας και έχει προλάβει να φτιάξει το όνομά του. Η σεζόν στο Λονδίνο κύλησε κάπως… περίεργα. Η τραγική εικόνα της Άρσεναλ συνολικά και ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψαν να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Παρόλα αυτά όσο είναι υγιής ξεκινάει βασικός στην ομάδα του βόρειου Λονδίνου. Ρεάλ Μαδρίτης Θεμπάγιος

Στην Ρεάλ τον πιστεύουν πολύ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το καλοκαίρι τόσο η Άρσεναλ όσο και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούσαν δανεισμό με οψιόν αγοράς. Οι «Μερένχες» ωστόσο ήταν κάθετοι. Καμία οψιόν. Βέβαια τα τωρινά δεδομένα δεν έχουν αλλάξει και πολύ σε σχέση με τότε που Θεμπάγιος έφυγε από την Ρεάλ.

Ο Ισπανός χαφ παραμένει ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις σε επίπεδο Ρεάλ, μοιάζει όμως απίθανο να σπάσει την τριάδα Κρος, Καζεμίρο, Βαλβέρδε. Και οι τρεις κάνουν φοβερή χρονιά και ο Ζιντάν ποντάρει πολλά πάνω τους. Το να επιστρέψει στην ίδια κατάσταση που τον ώθησε στο να φύγει απλά δεν βγάζει λογική για τον Θεμπάγιος. Πως θα χειριστούν αυτή τη φορά την υπόθεσή του στην Ρεάλ;

Σέρτζιο Ρεγκιλόν

Γέννημα θρέμμα Μαδριλένος ο Ρεγκιλόν εντάχτηκε στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης όταν ήταν ακόμη 4 ετών! Με τον Μαρσσέλο να αποτελεί τα προηγούμενα χρόνια το απόλυτο νούμερο ένα στον κόσμο στη θέση του αριστερού μπακ οι ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα ήταν περιορισμένες. Φέτος ήρθε και η μεταγραφή του Μεντί και ο Ρεγκιλόν οδηγήθηκε εκτός ομάδας μέσω δανεισμού.

Στη Σεβίλλη βρήκε την ασφάλεια που του έλειπε στη Ρεάλ και έδειξε τι μπορεί να κάνει. Ο Ρεγκικλόν έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα αριστερά μπακ του Ισπανικού πρωταθλήματος και στα 23 του έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει στη Ρεάλ σε αυτή τη θέση καθιστά την παρουσία του στο ρόστερ απαγορευτική. Ή μήπως όχι; Ρεγκιλόν Ρεάλ Μαδρίτης

Εδώ και δύο χρόνια ο Μαρσσέλο δεν είναι ο παίκτης που ήταν. Όλοι περίμεναν ότι με την επιστροφή Ζιντάν θα βρει ξανά τον καλό του εαυτό ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο Βραζιλιάνος δείχνει να έχει χάσει το κίνητρο και τη θέλησή του. Αυτό σε συνδυασμό με κάποια προβλήματα τραυματισμών του έχουν στερήσει και τη θέση του βασικού. Ο Μεντί άρπαξε την ευκαιρία και με εντυπωσιακές εμφανίσεις έχει κερδίσει τον Ζιντάν. Ο Μαρσσέλο που από πέρυσι φλέρταρε με μια μεταγραφή στη Γιουβέντους, ενδέχεται τελικά να μετακομίσει στην Ιταλία. Αν αυτό συμβεί ανοίγει ο δρόμος για τον Ρεγκιλόν.

Η λογική λέει ότι η Ρεάλ θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τον Μεντί για βασικό στο αριστερό άκρο της άμυνας και θα έχει ως εναλλακτική τον Ρεγκιλόν. Win win κατάσταση για τις δύο πλευρές. Η μόνη περίπτωση να αλλάξει κάτι είναι οι «Μερέχνες» να πάνε για μια σούπερ δυνατή κίνηση στα αριστερά -δεν προκύπτει κάτι τέτοιο- ή να αποφασίσουν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στον Μαρσσέλο αν την επιθυμεί και ο ίδιος φυσικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ