Ρεάλ Μαδρίτης

“Πρώτος στόχος της Ρεάλ το καλοκαίρι ο Χάαλαντ”

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρίσκεται το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ, όπως αναφέρουν διεθνή δημοσιεύματα.

Είναι το πρόσωπο της χρονιάς. Ήρθε από το πουθενά και έκανε πάταγο. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν έμεινε μόνο στις καλές εμφανίσεις του με τη Λειψία. Συνέχισε ακόμη πιο δυναμικά στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στην αρχή πολλοί πίστεψαν πως πρόκειται για “ρέντα”. Ή για την “τύχη του πρωτάρη”.

Ο ίδιος με τη δουλειά του και με τα έργα του δείχνει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το μέλλον του Νορβηγού φορ δείχνει να είναι λαμπρό. Αν και εφόσον συνεχίσει έτσι και δεν πάρουν τα μυαλά του αέρα. Άλλωστε αυτό είναι, ίσως, και το πιο δύσκολο. Να παραμείνει προσγειωμένος την ώρα και τη στιγμή που κάνει “παπάδες”.

Μία από τις ομάδες που τον καλοβλέπουν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι “μερένχες” έχουν πάθει την… πλάκα τους με τα νούμερα του πιτσιρικά. Πιστεύουν πως πρέπει να τον κάνουν δικό τους όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πριν να είναι πολύ αργά. Πριν η τιμή του ανέβει ακόμη περισσότερο. Όχι ότι τώρα δεν πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ωστόσο, αυτά που καλούνται να δώσουν άμεσα δεν αποκλείεται να μοιάζουν με… ψίχουλα μέσα στα επόμενα χρόνια. Εδώ και τώρα θέλει τον Χάαλαντ η Ρεάλ

Εδώ και… τώρα θέλει Χάαλαντ η Ρεάλ!

Τα χρόνια έχουν περάσει για τον Καρίμ Μπενζεμά. Ναι μεν σκοράρει, ναι μεν πασάρει, αλλά μέχρι πότε; Σίγουρα ο Γάλλος φορ θέλει βοήθεια μπροστά. Ειδικά από τη στιγμή που ο Έντεν Αζάρ δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί ακόμη στις απαιτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, οι “μερένχες” θέλουν να κάνουν και πάλι… θόρυβο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι μεγάλες μεταγραφές, τα υπέρογκα χρηματικά και οι πιο “καυτοί” παίκτες να φοράνε τη λευκή φανέλα με το στέμμα είναι στο DNA των οπαδών της “βασίλισας”.

Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας έχουν θέσει ως μεταγραφικής τους προτεραιότητα για το καλοκαίρι την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ. Μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον τους θα γίνει κάτι πιο… χειροπιαστό στο μέλλον. Όπως μένει να δούμε ποια θα είναι και η κίνηση του νεαρού φορ που δείχνει να έχει ήδη βολευτεί στη Γερμανία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ