ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ: Έτσι ξανακάνει δυναστεία την Γιουνάιτεντ

Τα δύο κομμάτια που του λείπουν έχει εντοπίσει ο Σόλσκιερ, ο οποίος ετοιμάζεται να φέρει τους "κόκκινους διαβόλους" και πάλι στην κορυφή.

Σόλσκιερ: Έτσι ξανακάνει δυναστεία την Γιουνάιτεντ

Να συνεχίσει την ανοδική της πορεία θέλει η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο σύλλογος πέρασε μερικά δύσκολα χρόνια, αλλά πλέον φαίνεται να βρίσκει τον δρόμο του. Πλέον, ο Σόλσκιερ είναι έτοιμος να την επαναφέρει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Για να γίνει αυτό, ο Νορβηγός πιστεύει ότι θα χρειαστεί δύο προσθήκες στην τρέχουσα ομάδα. Δύο παίκτες που λείπουν από την μεσοεπιθετική της γραμμή και θα την ανεβάσουν επίπεδο. Σόλσκιερ

Αλλαγή “πλεύσης” από τον Σόλσκιερ

Ο νεαρός τεχνικός είχε θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Όμως, η απόδοση του Ιγκάλο τον έπεισε να αποκτήσει μόνο έναν επιθετικό κι όχι δύο, όπως ήταν το αρχικό του πλάνο. Έτσι, μπορεί να διαθέσει τα λεφτά αυτά σε άλλες θέσεις.

Στην κορυφή της λίστας του νεαρού τεχνικού βρίσκονται οι Τζέιντον Σάντσο και Τζακ Γκρίλις. Οι νεαροί Άγγλοι αποτελούν προσωπική επιλογή του προπονητή και η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να του κάνουν το χατήρι.

Ο 20χρονος άσος της Ντρόρτμουντ θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο. Ο Σόλσκιερ επιθυμείς διακαώς την απόκτησή του για να καλύψει το δεξί “φτερό” της επίθεσης. Ο Τζέιμς που αποκτήθηκε πέρυσι για την θέση αυτή έχει δείξει κάποια στοιχεία, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να είναι βασικός σε μία ομάδα κορυφαίου επιπέδου.

Σχετικά με τον Τζακ Γκρίλις, ο μεσοεπιθετικός της Άστον Βίλα έχει δείξει ότι έχει και τεχνικά αλλά και ηγετικά προσόντα για να κάνει το επόμενο βήμα. Μάλιστα, εφόσον η ομάδα του υποβιβαστεί, η Γιουνάιτεντ θα μπορεί να τον αποκτήσει και σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Ασφαλώς, αυτό κάνει πιο ελκυστική την περίπτωσή του.

Αντίθετα με την περίπτωση του Σάντσο, η θέση του 24χρονου άσου στην 11άδα του Σόλσκιερ δεν θα είναι δεδομένη. Τουλάχιστον, όχι μέχρι να δουν στην ομάδα τι θα γίνει με τον Πογκμπά. Με τα  τωρινά δεδομένα πάντως, ο αρχηγός της Άστον Βίλα έρχεται για να διεκδικήσει μία θέση είτε δίπλα στον Φερνάντες είτε στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ