ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ζιρού: «Ήθελα να φύγω και δεν με άφησαν»

Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε για το ενδιαφέρον της Ίντερ και την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τσέλσι τον περασμένο Γενάρη.

Ζιρού: «Ήθελα να φύγω και δεν με άφησαν»

Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι σίγουρα από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στο φετινό ρόστερ. Όλοι θα νόμιζαν πως μετά την απαγόρευση μεταγραφών, οι Λονδρέζοι θα δώσουν τα κλειδιά της επίθεσης στον έμπειρο Γάλλο. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε! Λίγο οι καλές εμφανίσεις των νεαρών, λίγο η αλλαγή τακτικής του Φρανκ Λάμπαρντ, μείωσαν αισθητά τον χρόνο του Ζιρού.

Έτσι θεωρούταν σίγουρο πως ο Γάλλος κεντρικός επιθετικός θα αποχωρήσει από το Λονδίνο το περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο, τότε άλλαξαν άρδην τα δεδομένα στην περίπτωση του. Οι άνθρωποι της Τσέλσι άλλαξαν γνώμη και επέμεναν στην παραμονή του, καθώς δεν είχαν αρκετές επιθετικές λύσεις. Μάλιστα και ο ίδιος ο Φρανκ Λάμπαρντ τόνιζε σε δηλώσεις του πως δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση αποχώρηση του Γάλλου.

Από την πλευρά του ο Ζιρού είχε στα χέρια πολλές προτάσεις από άλλους συλλόγους. Η Ίντερ είχε έρθει ήδη σε συμφωνία μαζί του και απλά έμενε το τυπικό ΟΚ και από τους Άγγλους. Αυτό το ΟΚ όμως δεν ήρθε ποτέ και οι νερατζούρι έσκισαν την συμφωνία με τον έμπειρο άσο. Αυτή η κίνηση δεν άρεσε καθόλου στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν άντεχε να είναι άλλο μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Τότε άλλαξαν τα πράγματα με τον Λάμπαρντ να του δίνει ευκαιρίες και τον 33χρονο να δείχνει σε καλή κατάσταση. Ζιρού

Πάντως ο Ολιβιέ Ζιρού τόνισε με δηλώσεις του πως ήθελε να αποχωρήσει. Αποκάλυψε πως είχε ήδη συμφωνήσει με την Ίντερ, ενώ η Λάτσιο ήταν η ομάδα που προσπάθησε όσο καμία άλλη να τον αποκτήσει.

«Τον Ιανουάριο είδα τον εαυτό μου.. φευγάτο από την Τσέλσι. Είχα πίσω μου 6 μήνες πολύ δύσκολους. Ήθελαν να αλλάξω περιβάλλον. Προσπάθησα να φύγω τον Γενάρη, ήταν όλα δρομολογημένα, ωστόσο δεν με άφησε η Τσέλσι», είπε.

«Μέχρι και τις 31 του Ιανουαρίου πίστευα πως θα φύγω. Όλοι ξέρουν πως το πρότζεκτ της Ίντερ ήταν αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο. Από την άλλη, Λάτσιο και Τότεναμ ενδιαφέρθηκαν για εμένα. Οι άνθρωποι της Λάτσιο μάλιστα έκαναν τα πάντα», ανέφερε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ