Ρεάλ Μαδρίτης

Για τον “νέο Κακά” κινείται η Ρεάλ Μαδρίτης

Για τον παίκτη που οι Βραζιλιάνοι έχουν χαρακτηρίσει ως τον "επόμενο Κακά" ενδιαφέρεται ο Ζιντάν, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες απόκτησης του.

Ασταμάτητη δουλειά φαίνεται πως κάνουν τα λαγωνικά των Μαδριλένων στην Βραζιλία. Οι σκάουτερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια έχουν τροφοδοτήσει την ομάδα με αρκετά ταλέντα, αλλά δεν σταματάνε εκεί. Ο επόμενος που φαίνεται πως θα έρθει στην Μαδρίτη από την χώρα του καφέ είναι ο διάδοχος του Κακά.

Ο Ιγκόρ Γκόμες της Σάο Πάολο έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους των “μερένχες” οι οποίοι έχουν δώσει τις αναφορές τους στον Ζιντάν. Κακά

Περιζήτητος ο νεαρός άσος

Ο Γκόμες δείχνει πως είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Στα 21 του χρόνια, έχει αποδείξει πως έχει την ποιότητα και τα στοιχεία ώστε να κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη. Να εξελίξει το παιχνίδι ώστε να μπορέσει να διακριθεί και τότε θα φανεί εάν τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά ώστε να μοιάσει στον Κακά.

Οι συμπατριώτες του πάντως βλέπουν πολλές ομοιότητες γι’ αυτό του έχουν αποδώσει τον χαρακτηρισμό αυτό. Ασφαλώς και πολλές ομάδες έχουν διακρίνει πολλά θετικά στο παιχνίδι του Βραζιλιάνου. Αρκετές εξ’ αυτών λοιπόν έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον και είναι έτοιμες να κάνουν την κίνησή του.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός των Μαδριλένων ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι στην λίστα και των Μπαρτσελόνα, Σεβίλη και Άγιαξ. Για τον λόγο αυτό, ο Ζιντάν έχει δώσει εντολή στην διοίκηση να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτησή του.

Ο Γκόμες έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 50 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που η ισπανική ομάδα θέλει να διαπραγματευθεί. Πιστεύει πως μπορεί να “κλείσει” τον παίκτη σε χαμηλότερη τιμή και οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα ξεκινήσουν σύντομα. Εάν όμως μπουν και οι άλλοι διεκδικητές στο κόλπο, τότε η Σάο Πάολο θα είναι σε θέση ισχύος στις διαπραγματεύσεις, κάτι που ίσως βγάλει εκτός “μάχης” την Ρεάλ.

Άλλωστε, παρά την εκτίμηση που έχει ο Ζιντάν για τον παίκτη, ο 48χρονος τεχνικός έχει θέσει άλλες προτεραιότητες για το καλοκαίρι. Οπότε, σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο μέλλον του ταλαντούχου άσου, το οποίο αναμένεται να είναι στην Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ