ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

“Η Ρεάλ με απείλησε να μην αγωνιστώ στον τελικό του Μουντιάλ”

Ο Ντι Μαρία αποκάλυψε ότι πριν τον τελικό του Μουντιάλ, το 2014, έλαβε γράμμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης που του ζητούσε αυστηρά να μη συμμετάσχει.

“Η Ρεάλ με απείλησε να μην αγωνιστώ στον τελικό του Μουντιάλ”

Η κατάκτηση του Μουντιάλ αποτελεί το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Η μοναδικότητα του συγκεκριμένου τουρνουά έγκειται στο ότι διεξάγεται κάθε 4 χρόνια και στο ότι δίνει τη δυνατότητα σε ένα παίκτη να διεκδικήσει το πιο σημαντικό διεθνή τίτλο εκπροσωπώντας τη χώρα του. Έτσι, όταν ένας ποδοσφαιριστής βλέπει την εθνική του ομάδα να φτάνει στον τελικό στοχεύει σε ένα πράγμα. Να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα έτσι ώστε να γίνει μέρος της ιστορίας.

Αυτό το όνειρο πραγματοποίησε το 2014 ο Άνχελ Ντι Μαρία με την εθνική Αργεντινής. Η “αλμπισελέστε” θα κονταροχτυπιόταν με την εθνική Γερμανίας στον τελικό αλλά ο τότε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κινδύνευε να χάσει τον αγώνα. Ειδικότερα, ένας τραυματισμός στο παιχνίδι με το Βέλγιο καθιστούσε αμφίβολη τη συμμετοχή του. Ο ίδιος τελικά κατάφερε να αγωνιστεί αλλά είδε την ομάδα του να χάνει με 1-0 στην παράταση.

Το απειλητικό γράμμα της Ρεάλ

6 χρόνια αργότερα ο Ντι Μαρία μιλώντας στην ΑS αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίστηκε η Ρεάλ την υπόθεση του τραυματισμού του παραμονές του τελικού του Μουντιάλ. Ειδικότερα, η “βασίλισσα” απέστειλε ένα γράμμα στον Αργεντίνο, στο οποίο του ζητούσε να μην αγωνιστεί στον τελικό. Απώτερος στόχος της, βέβαια, ήταν να μη χαλάσει η πώλησή του από μία ενδεχόμενη υποτροπή του τραυματισμού του. Η Ρεάλ, μάλιστα, τον απειλούσε με αγωγή σε περίπτωση που δε συμμορφωνόταν με την επιθυμία της.

“Δέχθηκα ένα χτύπημα στον αγώνα κόντρα στο Βέλγιο. Το πόδι μου δεν ήταν καλά αλλά ήθελα να παίξω στον τελικό. Δε με ένοιαζε αν δεν έπαιζα μπάλα ξανά. Στην πραγματικότητα ήταν ένα από τα πράγματα που μου είπαν ότι μπορεί να συμβεί αλλά για μένα ήταν ο τελικός του Μουντιάλ. Ο τελικός μου. Ήδη γνώριζα ότι ήθελαν να με πουλήσει η Ρεάλ επειδή λεγόταν ότι θα ερχόταν ο Χάμες να πάρει τη θέση μου. Όταν έλαβα το γράμμα από τη Ρεάλ μπορούσε να καταλάβω για τι πρόκειται. Δεν το άνοιξα και το έσκισα. Δεν το διάβασα ούτε το κοίταξα. Ο άνθρωπος που θα αποφάσιζε αν θα παίξω ή όχι ήμουν εγώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ