Γαλλία

Μπενζεμά: “Εγώ είμαι Φόρμουλα, ο Ζιρού καρτ”

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά όταν ρωτήθηκε για τις επιδόσεις του Ολιβιέ Ζιρού με την φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

Καυστικότατος ήταν ο Μπενζεμά όταν κλήθηκε να συγκρίνει τις ικανότητες του με αυτές του άσου της Τσέλσι. Ο 30χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε από ακόλουθο του σε live που έκανε στο Instagram και για την παρουσία του Ζιρού στην εθνική ομάδα και οι απαντήσεις του ήταν κάπως επικριτικές.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπενζεμά έχει τιμωρηθεί από την ομοσπονδία της χώρας του και δεν καλείται πλέον για να εκπροσωπήσει την Γαλλία. Ο Ζιρού έχει πάρει την θέση του στην κορυφή της επίθεσης και έχει ήδη αναδειχθεί μία φορά παγκόσμιος πρωταθλητής. Μπενζεμά

Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης για τον Μπενζεμά

Η όλη κατάσταση φαίνεται πως δεν έχει… καθίσει καλά στον επιθετικό της Ρεάλ, ο οποίος έβγαλε μία πικρία στις απαντήσεις του:

“Δεν μπορείς να μπερδεύεις μία Φόρμουλα με ένα καρτ. Και το λέω ευγενικά” είπε χαρακτηριστικά ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσθέτοντας με αυτοπεποίθηση: “Ξέρω ότι εγώ είμαι Φόρμουλα 1”.

Στην συνέχεια μίλησε και για την παρουσία του συμπατριώτη στην εθνική ομάδα της χώρας:

Το παιχνίδι του έχει αποτέλεσμα επειδή βρίσκεται εκεί, αυτός είναι ο μόνος λόγος. Δεν είναι κάτι θεαματικό, δεν θα κάνει κάτι εκπληκτικό, απλά κάνει το παιχνίδι του.

Εκτός όμως από αυτό, αρέσει σε κανέναν ο τρόπος που παίζε; Δεν νομίζω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ