ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Ο Ροναλντίνιο απολαμβάνει τη φυλακή με ποδοβόλεϊ (vid)

Στην εποχή του κορονοϊού, ο Ροναλντίνιο παίζει ποδοβόλεϊ με συγκρατούμενούς του μέσα από τις φυλακές της Παραγουάης στις οποίες κρατείται.

Ο Ροναλντίνιο απολαμβάνει τη φυλακή με ποδοβόλεϊ (vid)

Τη ζωή του Ροναλντίνιο δε θα μπορούσε να τη φανταστεί ούτε ο καλύτερος σεναριογράφος. Ο Βραζιλιάνος μάγος έχει σταματήσει εδώ και καιρό να μας εντυπωσιάζει με τα κόλπα του εντός τεσσάρων γραμμών. Η ζωή του έχει περάσει από διάφορα στάδια και αυτή τη στιγμή δε θα λέγαμε ότι βρίσκεται στις δόξες του. Ειδικότερα, μετά την χρεοκοπία ακολούθησε η σύλληψη από τις αστυνομικές αρχές της Παραγουάης όταν πιάστηκε με πλαστό διαβατήριο. Έτσι, ο 40χρονος ενδέχεται να περάσει μέχρι 6 μήνες πίσω από τις μπάρες της φυλακής μέχρι να βρεθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Ο “Ρόνι” ήλπιζε ότι η υπόθεση του θα εκδικαζόταν γρήγορα, καθώς το Σάββατo (21/3) έχει γενέθλια. Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό, καθώς δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο η γυναίκα που φέρεται ότι του έδωσε το πλαστό διαβατήριο. Ειδικότερα, η Ντάλια Λόπεζ προσπαθούσε επί μέρες να ξεφύγει από τις αρχές για να αποφύγει την ακρόαση. Η αστυνομία της Παραγουάης, πάντως, την συνέλαβε πρόσφατα και αυτό αναμένεται να επιταχύνει την εκδίκαση της υπόθεσης. Ας σημειωθεί ότι στο σπίτι της συγκεκριμένης γυναίκας βρέθηκαν περί τα 6000 αντικείμενα με το πρόσωπο του Ροναλντίνιο.

Η φυλακή θέλει καλοπέραση

Ο ίδιος, πάντως, δε χάνει στιγμή το χαμόγελό του και προσπαθεί να προσεγγίζει τα νέα δεδομένα της ζωής του με μία αισιόδοξη ματιά. Έτσι, παίζει ποδόσφαιρο κάθε μέρα και αποτελεί είδωλο για κάθε συγκρατούμενό του. Μία πηγή ανάφερε στο ESPN ότι από τη πρώτη στιγμή, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα προσπάθησε να ενσωματωθεί στο νέο του περιβάλλον.

Πριν λίγες ώρες, μάλιστα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που απεικονίζει τον Ροναλντίνιο να παίζει ποδοβόλεϊ μαζί με συγκρατούμενούς του. Σε ομάδες των 2 διδάσκει τα μυστικά της μπάλας, “χαιδεύοντας” τη μπάλα με κάθε άγγιγμα του. Είναι περιττό να πούμε ότι οι ομάδες της φυλακής προσφέρουν γη και ύδωρ για τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Δεν έχει περάσει καιρός, άλλωστε, από τη μέρα που κέρδισε το τουρνουά των κρατούμενων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ