Γιουβέντους

Η Γιουβέντους ενδέχεται να « χωρίσει» με τον Κριστιάνο λόγω οικονομικών!

Ιταλικά Μέσα θεωρούν πως ίσως η Γιουβέντους αναγκαστεί να βάλει "πωλητήριο" στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που απάντησε θετικά στην πρόταση της Γιουβέντους για περικοπή μισθών. Ο Πορτογάλος σταρ έβαλε πλάτη και βοήθησε τους «μπιανκονέρι» σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση. Τα οικονομικά όλων των συλλόγων έχουν πληγεί λόγω της πανδημίας καθώς έχουν χαθεί πολλά έσοδα, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων.

Το μέλλον του Κριστιάνο όμως στο Τορίνο μόνο βέβαιο δεν πρέπει να θεωρείται! Η οικονομική ζημιά που θα έχει στα ταμεία της η Γιουβέντους θα της κοστίζει και την νέα σεζόν, καθώς θα πρέπει να περάσουν αρκετοί μήνες για να ορθοποδήσει.

Αρκετά ιταλικά Μέσα υποστηρίζουν πως ίσως η Γιουβέντους δεν θα μπορέσει να πληρώσει το ηγεμονικό συμβόλαιο του Πορτογάλου! Να τονίσουμε πως ο Κριστιάνο αμείβεται με 31 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Πλέον τα σενάρια περί αποχώρησης του το ερχόμενο καλοκαίρι γίνονται ολοένα και περισσότερα. Ειδικά στην περίπτωση που η Γιουβέντους χρειαστεί άμεσα χρήματα δεν αποκλείεται να υπάρξει πώληση του Πορτογάλου. Οι Ιταλοί θα είναι ικανοποιημένοι με ένα ποσό γύρω στα 70 εκατ. ευρώ. Ήδη η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει.. πως και πως για την απόκτηση του 35χρονου άσου.

Όλα αυτά όμως είναι απλά σενάρια. Όλα μπορούν να αλλάξουν σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος. Από την άλλη ίσως ο Κριστιάνο κάνει ένα ακόμη βήμα πίσω, δεχόμενος μείωση του μισθού του..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ